Annonce
Esbjerg

Elever laver film om trafiksikkerhed

Kim Nielsen fra GF Forsikring i Esbjerg kiggede med, da Amalie, Filippa, Jasmin og Julie diskuterede emner til deres film. Pressebillede

GF Fondens filmkonkurrence vil

Esbjerg: GF Fonden har netop sparket en filmkonkurrence for elever i 7. og 8. klasse i gang. Konkurrencen har til formål at engagere unge i trafiksikkerhed, og det tiltalte Pia Skafsgaard Lykke, der er klasselærer for 7. A på Danmarksgades Skole i Esbjerg.

- Trafiksikkerhed er et meget relevant emne - især når man er på en byskole som vores. Vi er tæt på trafikken og det er vigtigt, at eleverne kender færdselsregler og er opmærksomme, når de bevæger sig rundt, siger Pia Skafsgaard Lykke.

Konkret betyder det, at eleverne har haft besøg af trafiksikkerhedseksperterne Janne og Johan Heichelmann fra Trafik i Børnehøjde. De stod for den praktiske gennemførelse af undervisningsdagen, hvor eleverne blandt andet skulle give deres bud på farlige situationer i trafikken og efterfølgende skulle ud og observere trafikadfærd i praksis.

Kim Nielsen fra GF Forsikring i Esbjerg var med på skolebænken, og han fik mange spændende input med hjem:

- Det er spændende at høre om de unges udfordringer i trafikken, og hvordan de synes, at man kan forbedre trafiksikkerheden. Det gælder om at gøre noget ved de dårlige vaner og om at blive mere opmærksomme i trafikken. Jeg har fået masser af ny inspiration med hjem, og så glæder jeg mig til at se elevernes film, siger han.

Der er sidste frist for upload af film 1. maj, hvorefter man kan stemme på sin favoritfilm. Vinderne i konkurrencen offentliggøres 1. juni. Præmierne er 5000 kroner til førstepladsen, 3000 kroner til andenpladsen og 1000 kroner til tredjepladsen. Alle præmierne går til klassekassen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Kolding

25-årig anholdt i Kolding: Råbte 'kakerlakker' efter politiet

Annonce