Annonce
Kolding

Elever på Sct. Michaels Skole designer smarte pakkeløsninger

Kolding: Pakken er på vej. De fleste skoleelever tænker formentlig ikke meget over, hvordan alle de pakker, der bliver bestilt på nettet, egentlig når frem. Eleverne i fjerde og femte klasse på Sct. Michaels Skole får nu chancen for at blive ingeniører for en dag og udtænke en løsning på, hvordan man smartest flytter en pakke fra et punkt til et andet.

Engineering Day finder sted på skolen onsdag den 4. og torsdag den 5. november i grundskoler over hele Danmark. Engineering Day arrangeres af Engineer the Future, der estimerer, at cirka 25.000 elever vil deltage. Formålet er at få flere børn og unge til at interessere sig for naturvidenskab og teknologi.

Udstyret med pap, papir, snor, træpinde og malertape skal eleverne samarbejde om at konstruere så stærkt og så energivenligt et transportmiddel som muligt. Modellen skal kunne flytte en pakke 30 cm mellem to punkter, vel at mærke uden at pakken bliver skubbet direkte med hånden.

Annonce

- Engineering er en virkelighedsnær arbejdsmetode, som er med til at gøre naturfagene relevante for eleverne. De lærer, hvordan de i en kreativ proces selv kan være med til udvikle gode og brugbare løsninger, siger Ghita Wolf Andreasen, direktør i Engineer the Future.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Kongeskibet satte et kulinarisk punktum for 101 års genforening

Sport

En ærlig Kasper Hjulmand: Vi skulle aldrig være gået på banen igen med chokerede spillere

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Sønderborg

Gense videoen: Dronningen holder reception på Kongeskibet i Sønderborg

Annonce