Annonce
Billund

Elever på Vestre Skole laver stort marked til fordel for Danmarksindsamlingen

Malthe Bakkeskov, Lukas Nielsen og Mathias Nielsen vil gerne gøre en forskel, og de var blandt flere hold, der tirsdag var rundt i byen for at samle ind til Danmarksindsamlingen. Foto: Lise Nørgaard
Alle er velkomne i aulaen på Vestre Skole tirsdag den 17. december. Her holder 7. og 8. klasse et stort marked til fordel for Danmarksindsamlingen.
Annonce

Grindsted: For Malthe Bakkeskov, Lukas Nielsen og Mathias Nielsen ventede der et par timer på cykel rundt i byen. Tirsdag tog de nemlig rundt til Grindsteds virksomheder for at samle ind til Danmarksindsamlingen og for at gøre opmærksom på, at Vestre Skoles 7.-8. klasser inviterer til stort julemarked tirsdag den 17. december. I den forbindelse lagde de også vejen forbi JydskeVestkystens lokaler - som de allerførste.

- Vi vil gerne invitere alle, der har lyst til markedet næste tirsdag, hvor eleverne sælger alt muligt fra kager til syting og dekorationer, fortalte Malthe Bakkeskov.

De havde alle meldt sig til marketingsgruppen i anledningen af projektugerne i uge 51 og 52.

- Det er spændende at komme rundt, og så er det godt at vide, at folk får noget at vide på grund af os, sagde Mathias Nielsen.

De tre håber på, at klasserne i fællesskab kan samle 10.000 kroner ind, så de kan komme på skærmen til Danmarksindsamlingen.

Den årlige indsamlingsfest afholdes i år i Vejle den 1. februar 2020.

Eleverne laver også sponsorløb, hvor eleverne i løbet af ugen - som en daglig lufter - kan løbe en tur om skolen - cirka 1 kilometer, som en sponsor så sponsorerer.

Kunne man som virksomhed eller privatperson tænke sig at støtte Vestre Skoles elever og dermed Danmarksindsamlingen, kan man indbetale et valgfrit beløb på mobilepay: 22852820 (Trine Agerbak). Ved donationer på 300 kroner og derover vises firmanavn på skolens facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa For abonnenter

Afstandskrav er lempet: Skolerne er klar til næsten normale skoledage

Annonce