Annonce
Navne

Ellen fra Bække er død

Ellen Kristensen blev 79 år.
Annonce

Efter et langt liv døde Ellen Kristensen 10. august 79 år gammel. Hun var et udpræget familiemenneske, men også en god veninde. Den 10. august om dagen havde hun været sammen med to veninder, de havde haft en god og oplevelsesrig dag, men om aftenen døde hun pludselig i sit hjem.

Ellen havde to børn, fire børnebørn og et oldebarn. Hun var frisk til det sidste, det var imponerende at følge, hvordan hun omhyggeligt passede sin store flotte have.

I sit arbejdsliv passede hun kontor i tagdækkerfirmaet Fritag, som hun drev sammen med sin mand Frits. I sit pensionistliv engagerede hun sig i lokale aktiviteter og var et velkendt ansigt i lokalsamfundet i Bække. Hun spillede krolf, arrangerede vandreture og var begyndt at nedskrive fortællinger fra sit lange liv. Hun kunne berette om mange oplevelser fra en svunden tid i barndomshjemmet på den lille gård udenfor Jordrup.

Hun var vellidt og altid god til at skabe gode relationer og arrangere oplevelser for familie og venner. Hun havde en stor kontaktflade, var respekteret af mange og havde gode lange venskaber. Det bevidner bl. a. hendes livslange venskaber med Ida Marie, hendes bedste klassekammerat fra skoletiden og københavnerpigen Jytte, som boede hos Ellen i Jordrup om sommeren i 1950'erne.

Tak for dit gode væsen, tak for, at du kunne have plads til os alle, du vil blive husket og savnet.

Hilsen fra familien

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce