Annonce
Varde

Elses Madservice tager fat i Nordenskov Forsamlingshus

Frode Flyvbjerg Kristensen ser frem til mere liv i Nordenskov Forsamlingshus efter aftalen med Elses Madservice. Arkivfoto: Henrik Reintoft

Ejeren af Nordenskov Forsamlingshus, Frode Flyvbjerg Kristensen, har indgået aftale med Elses Madservice om at lave mad og tage sig af bookinger.

Annonce

Nordenskov: Da det endnu ikke er lykkedes at stifte en forening, der på sigt kan købe og derved overtage Nordenskov Forsamlingshus fra 1895, har ejeren Frode Flyvbjerg Kristensen taget grydeskeen i egen hånd. Han har lavet en aftale med Else Mortensen (49) fra Stenderup-Krogager om at være kogekone i forsamlingshuset og samtidig tage sig af bookinger.

Frode Flyvbjerg Kristensen håber, at initiativet vil gøre chancen for en mulig overtagelse større.

- Min fornemmelse er, at foreningen vil købe det, hvis vi får succes med det her, siger Frode Flyvbjerg Kristensen, der tidligere på året købte forsamlingshuset på tvangsauktion for 235.000 kroner.

Han oplyser samtidig, at forsamlingshusets lejlighed er lejet ud.

Annonce

Økodag på fredag

Else Mortensen er uddannet cater hos Grundfos. En næsten tre år lang uddannelse. I dag er hun ansat i køkkenet på Fynsgades Plejecenter i Grindsted, ligesom hun i halvandet år har været kogekone i Lindbjerg Forsamlingshus via sit firma Elses Madservice.

- Det går rigtigt godt, og jeg håber på, at det kan blive til noget mere, siger Else Mortensen.

Hun vil drive forsamlingshuset i Nordenskov på samme måde som med Lindbjerg Forsamlingshus.

- Jeg er kogekone og kører det. Jeg vil hjælpe til begge steder, siger Else Mortensen.

Allerede fredag den 11. maj klokken 19.00 kan de lokale smage hendes evner i køkkenet, når der er økodag og fællesspisning i Nordenskov Forsamlingshus. Friland Danish Crown betaler kødet. Kræver tilmelding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Der skal summe af liv og glade dage

Annonce