Annonce
Navne

Elvis Presleys barnebarn er fundet død som 27-årig

Benjamin Keough, til højre, er søn af rocklegenden Elvis Presleys eneste datter, Lisa Marie Presley. Fra venstre er det Riley Keough, Pricilla Presley og Lisa Marie Presley.
Ifølge det amerikanske medie TMZ har den 27-årige Benjamin Keough skudt sig selv.
Annonce

Elvis Presleys barnebarn Benjamin Keough er død i en alder af 27 år.

Det skriver nyhedsbureauet AP natten til mandag dansk tid. Ifølge det amerikanske medie TMZ døde Keough søndag i byen Calabasas i Californien af et skud fra egen hånd.

Benjamin Keough er søn af Elvis' eneste datter, Lisa Marie Presley, og Danny Keough. Hans søster er den 31-årige skuespiller Riley Keough. Lisa Marie Presleys agent, Roger Widynowski, siger i en pressemeddelelse søndag til AP, at Lisa Marie Presley er "sønderknust" over tabet af sin søn.

- Hun er fuldstændig knust, utrøstelig og ødelagt, men hun prøver at forblive stærk for sine 11-årige tvillinger og hendes ældste datter, Riley, siger Widynowski i pressemeddelelsen og tilføjer:

- Hun forgudede den dreng. Han var hendes livs kærlighed.

Annonce

Morfar døde af overdosis

Den 27-årige Benjamin Keough er i offentligheden mest af alt kendt for at ligne sin verdensberømte morfar på en prik. Elvis Presley - også kendt som kongen af rock 'n' roll - er en af de bedst sælgende kunstnere nogensinde. Han blev i 1967 gift med Priscilla Presley, og sammen fik de et år senere datteren Lisa Marie.

Lisa Marie Presley er selv musiker. Hun har været gift fire gange. Blandt andet med skuespilleren Nicolas Cage og kortvarigt også med Michael Jackson.

Hun var ni år gammel, da hendes verdensberømte far blev fundet livløs på sit badeværelsesgulv i hjemmet Graceland i Memphis, Tennessee, i 1977. Han blev senere samme dag erklæret død på Baptist Memorial Hospital. Der har været mange teorier om dødsårsagen. Det er siden fastslået, at han havde indtaget en dødelig dosis af en lang række medikamenter, og at det var årsagen til hans død.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce