Annonce
EfB

Emil Holten ser muligheder trods stor afstand til toppen: Vi kan stadig rykke op

EfB-angriber har forståelse for, at han blev holdt ude af den seneste kamp mod Fremad Amager, men han er sikker på, at han er med mod Jammerbugt.

Et hurtigt kig på tabellen i 1. division afslører, at nok er EfB med de to seneste sejre rykket pænt opad fra sidstepladsen til syvendepladsen, men holdet er stadig tættere på 2. division end superligaen. Alligevel tør angriberen Emil Holten godt vove det ene øje og sige, at oprykning stadig kan blive et tema.

- Som jeg ser det, har vi ikke så meget at tabe. Vi kan spille frit, og det skal man kunne se på vores præstationer. Vi skal bare spille derudad, og faktisk vil jeg ikke udelukke, at vi kan komme i spil til oprykning. Jeg tror lidt på det, og vi skal ikke være tilfredse, selv om vi har vundet to kampe i træk. Vi har så meget, vi skal have indhentet, og så meget vi skal nå i denne sæson, siger Emil Holten.

- Du siger, at I kan spille frit, men for to kampe siden lå I sidst, og I er stadig ikke langt fra bunden – er nedrykning slet ikke et tema?

Annonce

- Det er det ikke. Ikke for mig i hvert fald. Og det var faktisk heller ikke, da vi lå sidst. Jeg vil da godt indrømme, at det ikke var sjovt at se stillingen, og jeg havde da heller ikke så meget lyst til at se de andre kampe fra 1. division, da vi lå sidst, men jeg har aldrig været nervøs for, at vi skulle rykke ned. Det er vi alt for gode til, siger Emil Holten.

Nu er han med

Det kan han så passende selv være med til at bevise i søndagens kamp mod Jammerbugt FC. Og ja, denne gang skulle den være god nok, Emil Holten er kommet sig så meget over sit mavesår, at han er med i truppen og tager med bussen nordpå efter lørdagens træning.

- Jeg havde egentlig regnet med, at jeg skulle være med mod Fremad Amager, men jeg forstod godt, hvorfor lægestaben sagde nej. Jeg følte mig klar, men vi skal være helt sikre, så jeg ikke får et tilbagefald. Det føler jeg, at vi er nu. Om jeg så starter inde, må vi se søndag, siger Emil Holten.

Træningen torsdag kunne godt antyde, at Emil Holten bliver makker med Elias Sørensen i angrebet på et hold, hvor der formentlig ikke bliver ret mange ændringer i forhold til holdet mod Fremad Amager.

Jonas Mortensen sidder over med en lyskeskade, i hans sted ligner det, at Dino Halilovic skal spille højre wingback, men ud over de to ændringer – altså Halilovic for Mortensen og Holten for Simpson – sker der ikke noget med de første 11.

Til fredagens træning var der i øvrigt et glædeligt gensyn med Kevin Conboy, der har siddet uden for siden udekampen mod Nykøbing FC 27. august. Han har dog stadig lang vej tilbage til kampformen og startformationen.

Annonce
EfB For abonnenter

Kommentar: Her er EfB's fem største udfordringer

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Kig med i unikt fotoalbum fra krigen: For disse tyske kvinder ligner besættelsen i Kolding en ferierejse

Sydjylland For abonnenter

54-årige Per fik aldrig nok af fest og selskab: Han døde alene - lige så hurtigt, som hvis man slukker for en stikkontakt

Esbjerg

Købmand tvunget til lukning: Så inviterede han de lokale til gratis orgie

Kolding

Kolding tjener penge på stofmisbrugere: De kommer fra andre kommuner for at få bugt med deres misbrug

Podcast

Lyt: Far til tre døde bag rattet i sin nye bil

Vejen For abonnenter

I Andst står de på venteliste for at tage ansvar: "Socialminister" Susanne Pedersen udvikler fremtidens ledere

EfB For abonnenter

Tre foræringer fra EfB gav Helsingør en nem sejr: En gevaldig dæmper på optimismen

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Esbjerg

Heldets kiosk slår til igen: Er du ny Lotto-millionær?

Kultur For abonnenter

- Min fars sygdom har lært mig at være til stede med det besværlige i stedet for at flygte

Erhverv

Prisen for et nyt rådhus: Over 96 millioner kroner, men så blev der også 33.000 kroner i overskud

Kultur For abonnenter

Anbefaling: Fem krimier til uhyggelig efterårs-læsning

Sydjylland

Døende og deres pårørende kan nu få hjælp i den sidste tid af frivillige fra Røde Kors

Annonce