Annonce
Varde

En aften om fredningsarbejdet i Danmarks Naturfredningsforening Varde

Lyngbos hede er et eksempel på en naturfredning. Den 6. november vil fredningleder Birgitte Bang Ingrisch indlede Danmarks Naturfredningsforening Vardes årsmøde med et indlæg om fredningsarbejde -både lokalt og nationalt. PR-foto
Annonce

Varde: Onsdag den 6. november kl. 19 vil fredningsleder Birgitte Bang Ingrisch indlede årsmødet i Danmarks Naturfredningsforening Varde med at fortælle om fredning på Danhostel Blåvandshuk i Oksbøl. I starten af året var der en række fredningsevents over hele landet, hvor danskerne markerede deres protest mod at et forslag fra DF om at fratage Danmarks Naturfredningsforenings (DN) ret til at foreslå fredninger. Mange myter og misforståelser prægede debatten, lyder det i en pressemeddelelse fra Danmarks Naturfredningsforening Varde, som skriver:

- Så hvad er en fredning egentlig, og hvad er det for en proces, der sættes i gang, når der foreslås en fredning fra DN, stat eller kommune.

I Varde Kommune har der været fredningssager tidligere, og det kan der komme igen i de evige bestræbelser for at beskytte de store værdier imod byudvikling, fragmentering og tilgroning. Det, og nogle eksempler på fredninger i Varde Kommune, vil Birgitte Bang Ingrisch fortælle om på mødet.

Herefter vil formand for DN Varde, Merete Vigen Hansen, i ord og fotos fortælle om det lokale arbejde med natur og miljø i Varde Kommune det seneste år. Alle er velkomne til årsmødet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce