Annonce
Haderslev

En anelse hul

Debat: I en artikel i JydskeVestkysten den 30. marts kan man læse, at indsatsplanen på beskæftigelsesområdet nu endelig er annulleret. Det er lidt trist, at Jon Krongaard (DF) og økonomiudvalget ikke kunne finde ud af at bruge nogle få tusinde kroner på at konsultere en ekstern ekspert på området for at få klarlagt, om planen var ulovlig, sådan som Mogens Rerup hævdede fra start.


Det er første gang jeg bemærker, at Jon Krongaard og DF i Haderslev bekymrer sig om ældre.


Samme Jon Krongaard kunne godt bruge adskillige hundrede tusinde kroner på at konsultere eksterne advokater for at indgive en ellers gratis politianmeldelse mod Mogens Rerup. Og nu kommer Jon Krongaard og forsvarer sig med, at den nu kasserede indsatsplan var nødvendig, fordi kommunen manglede 30 millioner kroner på budgettet.

Hvis ikke indsatsplanen var lavet, så skulle ældre og andre svage have været med til at finansiere hullet i budgettet, hævder Jon Krongaard. Det er første gang, jeg bemærker, at Jon Krongaard og DF i Haderslev bekymrer sig om ældre.

Per Michael Hauritz (DF) har nu siddet i en nøgleposition i voksenudvalget i to valgperioder. Hvem har nogensinde hørt Per Michael Hauritz udtale sig om ældreområdet? Heller ikke i forbindelse med JydskeVestkystens afdækning af de stærkt kritisable forhold på Sommersted Plejehjem. De forhold, som DF's daværende ældreordfører, Jeppe Jacobsen, for mere end fire år siden kaldte forfærdelige og sagde, at den slags skal DF's lokale politikere tage sig af. Per Michael Hauritz ønskede ikke at høre om forholdene - og han er stadig tavs. Jon Krongaards snak om ældre lyder en anelse hul.

Sport

Se højdepunkterne fra en magisk EM-aften: Danmark tævede Rusland og bragede i ottendedelsfinalen