Annonce
Team Esbjerg

En blandet pose bolsjer: Team Esbjerg slået i den første træningskamp

Team Esbjerg spillede onsdag sæsonens første træningskamp og tabte med med et enkelt mål til Nykøbing Falster, der sejrede med 28-27. Foto: Chris U. Pedersen 
Mette Tranborg sad over, Annette Jensen fik comeback, og Kaja Kamp debuterede, da Team Esbjerg tabte onsdagens træningskamp mod Nykøbing Falster med et enkelt mål.
Annonce

Team Esbjergs håndboldkvinder spillede onsdag eftermiddag den første kamp i næsten fem måneder, da Kristina Kristiansen og resten af Nykøbing Falsters ligahold var inviteret indenfor i Blue Water Dokken til 2 x 30 minutters træningskamp.

I store dele af kampen havde hjemmeholdet egentlig nogenlunde fint styr på begivenhederne og førte uden at spille prangende med to-tre-fire mål, men i det sidste kvarter slap kræfterne op, og så endte det med, at gæsterne lige akkurat snuppede sejren og vandt med 28-27.

Her er nogle af de ting, som JydskeVestkysten bed mærke i:

Nyerhvervelsen Mette Tranborg var ikke med i kampen. Tirsdag vrikkede hun rundt på foden, så hun sad over, men skaden er på ingen måde alvorlig. Det betød, at Team Esbjerg ikke havde en eneste venstrehåndet bagspiller til rådighed, da Line Jørgensen er gravid.

Til gengæld spillede Annette Jensen omkring halvdelen af kampen. Den alsidige bagspiller blev korsbåndsskadet i begyndelsen af september sidste år, men nu er hun altså tilbage på banen. Det vil dog naturligvis tage et stykke tid, inden hun igen rammer sit topniveau.

Stregspiller Kaja Kamp, der egentlig skulle have spillet i Tyskland i den forestående sæson, er ny i truppen. Hun fik også en del spilletid, og selvom hun sandsynligvis ikke har det samme niveau som Vilde Mortensen Ingstad og Marit Frafjord bliver det spændende at se, hvad hun kan bidrage med, når det bliver alvor.

Cheftræner Jesper Jensen ved godt, at hans smalle spillertrup bliver presset maksimalt i den kommende sæson med liga, pokalturnering og et massivt Champions League-program, så derfor venter han naturligvis med at drive rovdrift på nøglespillere som Estavana Polman og Sonja Frey.

Spillerne skal doseres, og det blev de også mod Nykøbing Falster. Alle spillede omkring 30 minutter. Det gjorde sig også gældende for målvogter Rikke Poulsen, der stod første halvleg og gjorde det aldeles forrygende med to reddede straffekast og 11 redninger i alt.

Rikke Marie Granlund overtog tjansen i målet efter sidebyttet. Hun nåede ikke samme niveau, men det hører også med til historien, at Team Esbjergs forsvar faldt markant i niveau - og så er det sjældent en nem opgave at stå inde bagved.

Team Esbjergs mål i kampen blev scoret af Kristine Breistøl 6, Marit Frafjord 4, Estavana Polman 4, Sonja Frey 4, Sanna Solberg 3, Kaja Kamp 2, Annette Jensen 1, Elma Halilcevic 1, Vilde Mortensen Ingstad 1, Stella Muir 1.

Team Esbjerg spiller den næste træningskamp på tirsdag i Fredericia mod en flok U18-drenge. Det danske mesterhold indleder turneringen lørdag den 22. august på udebane mod Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Abdul gik efter et multikulturelt gymnasiemiljø: - Her følte jeg mig mest velkommen

Annonce