Annonce
Livsstil

En camper lige efter campisternes hoved

Foto: Carado
Producenten af autocampere, Carado, har udviklet en showcar med blandt andet et gennemtænkt badeværelses- og køkkenkoncept. Det hele på baggrund af kundernes ønsker.
Annonce

Carado har spurgt 1.009 tyskere over 18 år, der allerede har holdt ferie i en autocamper eller et lignende fritidskøretøj, hvad de kunne tænke sig, at en autocamper skulle indeholde.

Ud fra svarene kunne Carado udlede, at autocamperen frem for alt skal være funktionel, for at de adspurgte ville købe eller leje den. Blandt andet ønskede 88% sig en praktisk opdeling og 80% et rummeligt interiør.

Producenten har indfriet disse ønsker i sin showcar, en integreret autocamper, ved blandt andet at lave en høj garage i bag, som man kan gå ind i, et nyt badeværelses- og køkkenkoncept og andre tiltag.

Oversigt over, hvad Carados kunder vægter hos en autocamper. Grafik: Carado
Annonce

Et køkken med smarte løsninger

Især funktionelt køkken spiller en vigtig rolle i campinghverdagen for de adspurgte kunder. Carado har derfor monteret et sænkbart stikkontakttårn og en skraldespand i køkkenbordet. En stænkskærm til køkkenvinduet samt et kombineret induktions- og gaskomfur skal gøre madlavningen nemmere og rengøringen enklere. Den medbragte vin kan campisten opbevare i et vinkøleskab med plads til 12 flasker.

Køkkenbordet er 1,4 meter bredt, og skærebrætterne kan også bruges som afdækning for køkkenvasken og skraldespand samt området til madlavning. Opbevaringsplads spiller også en vigtig rolle for kunderne, og derfor er køkkenet udstyret med rummelige skuffer og et stort køleskab.

Mange af kunderne i undersøgelsen ønskede sig et rummeligt bad. Det har Carado løst ved at lave et badeværelse, som kan lukkes af, og det har en fritstående håndvask og et bruserhjørne uden niveauforskelle i gulvet. Der er et keramiktoilet og adgang til klædeskabet direkte fra badeværelset.

Annonce

Gode forhold for elcykler

Cykelgarage og et opbevaringsrum er blevet kombineret. Vandreskoene kan gemmes væk i et opbevaringsrum i gulvet, og vægvarmen sørger for tørring af det våde tøj. Der er en klapbar taburet, så man kan sætte sig og skifte sko.

Cyklerne bliver parkeret vertikalt for at spare plads, og der er en udtrækbar opkørselsrampe, så det er nemmere at køre de tunge elcykler ind i garagen. Et afløb rundt om cykelparkeringen fører det beskidte vand fra våde cykler direkte ned i spildevandstanken, og to 220V stikkontakter gør det enkelt at få ladet elcyklerne op.

Annonce

Siddekomfort og opladning af mobiler

Når campisten vil slappe af med en god bog, kan det gøres i en ergonomisk udformet siddegruppe med fleksible ryghynder, så den også bruges som dag- eller nødseng ud over de to enkelt-sænkesenge. En soundbar giver den bedste lydkvalitet.

Et 32 tommer tv med vandret udtræk er placeret med udsyn fra loungehjørnet. Bordet med indbygget flaskeholder i loungeområdet kan gemmes helt væk under siddegruppen og indstilles trinløst, alt efter om man bruger siddegruppen som sofa eller spiseplads, og bordet kan tages med udenfor.

Indgangsområdet i autocamperen er udstyret med en induktionsflade til opladning af mobiltelefoner og små elapparater.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce