x
Annonce
Esbjerg

En enkel måde at få det bedre på

Jeanie Marie Solberg holder et foredrag om "Loven om tiltrækning". PR foto

Esbjerg: Torsdag 5. marts klokken 19.00 kan man på hovedbiblioteket møde Jeanie Marie Solberg, der holder et foredrag om "Loven om tiltrækning".

Ved foredraget vil man høre om det at lære at tiltrække og manifestere det, man ønsker sig ved brug af Loven om Tiltrækning. Hvorfor kæmpe med dårlig økonomi, dårlige parforhold, relationer, utilfredsstillende job og begrænsninger i livet, når man med simple teknikker kan ændre det til det positive, spørger Jeanie Marie Solberg.

Foredraget handler også om at tage ansvar for egen lykke og slippe behovet for at få ret.

Jeanie Marie Solberg bor på Sjælland og er clairvoyant medium, Reiki Master Teacher, Trance Medium og foredragsholder med over 22 års erfaring.

Arrangører er FOF-Vest, og billetter kan købes på FOF Vests hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Sydjylland

Farvel til Tønder Festival, Vorbasse Marked, genforeningsfest, ringridning og alle de andre

Annonce