Annonce
Læserbrev

En fantastisk dag for Haderslev

Annonce

Debat: Byrådet i Haderslev indgik i aftes (tirsdag, Red.) en tæt partnerskabsaftale med Region Syddanmark om et øget samarbejdet for vores svageste borgere.

Haderslev Kommune og Psykiatrien i Region Syddanmark samarbejder allerede i dag i regi af Sundhedscenter Haderslev og projektet Sammen om Psykiatri.

Men vi har en fælles målgruppe – nemlig de mest udsatte borgere med psykisk sygdom – som vi ikke, ærgerligt nok, lykkes med at hjælpe godt nok, men det laver vi om på nu.

Med denne partnerskabsaftale ønsker vi at udvide samarbejdet for at sikre, at flest mulige udsatte borgere får tilbudt den hjælp, de har brug for.

En af udfordringerne, vi står over for, er den måde, hjælpen er organiseret på i dag. Usammenhængende kontakter med kommune og region er med til, at alt for mange udsatte, sårbare borgere falder ud af de tilbud og behandlingsforløb, de indgår i.

Med partnerskabsaftalen danner vi rammen om mere fælles ledelse og fælles indsatser, der kan skabe en bedre kontakt til borgerne i målgruppen og levere en fleksibel støtte, hvor der kan skrues op og ned for hjælpen efter borgerens behov og ønsker.

Mere fælles ledelse og fælles indsatser skal sikre et systematisk og vedvarende samarbejde om borgerne, så borgerne ikke oplever de negative konsekvenser af de nuværende overgange og ansvarsskift.

Målene for samarbejdet er koblet til målene i Sundhedsaftalen 2019-2023. I sidste ende er det at skabe de bedst mulige betingelser for vores udsatte borgere.

På borgernes vegne kan vi kun glæde os over dette fantastiske store skridt i den rigtige retning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce