Annonce
Sport

En fremragende sæson er forbi: Grindsted tabte og er ude af oprykningsræset

I 45 minutter var Grindsted GIF godt med i den afgørende oprykningskamp mod HØJ. Men i kampens sidste fjerdedel gik det galt, og sjællænderne endte med at vinde fortjent med 31-22. Dermed er Grindsted ude af oprykningsræset. Arkivfoto: Alex Hermann.
Grindsteds tredje og afgørende kvalifikationskamp mod HØJ endte med et nederlag på 31-22. Dermed er den ordinære turnering slut for Grindsted GIF, som ender på en særdeles fornem tredjeplads i 1. division.

Grindsted: Også i næste sæson kommer Grindsted GIF’s håndboldherrer til at spille i 1. division. Det står klart, efter holdet lørdag eftermiddag var på Sjælland for at spille mod HØJ i den tredje og afgørende kamp om retten til at møde det dårligste hold fra Håndboldligaens kvalifikationsspil om en plads i ligaen i næste sæson.

HØJ vandt opgøret med 31-22 og kan derfor se frem til to eller tre kampe mod TTH Holstebro om retten til at optræde i landets bedste række.

Trods nederlaget er der ingen større skuffelse at spore i Grindsted-lejren, hvor man anerkender, at det bedste hold vandt.

Annonce

- Vi er selvfølgelig lidt ærgerlige over, at vi ikke rammer en bedre dag. Vi er godt med i 45 minutter, og så scorede de to-tre hurtige mål, hvor vi kom bagud med 23-19, og så gik luften bare af ballonen. Vi kunne se, at folk kørte på pumperne, siger Grindsted-træner Flemming Pedersen.

Grindsted har mod slutningen af sæsonen været en del ramt af skader, og kræfterne rakte derfor ikke til igen at hamle op med HØJ i samtlige 60 minutter.

- Da det først stod klart, at vi ville tabe kampen, gik det galt, for flere spillere kunne næsten ikke løfte deres ben længere. Vi har kørt på et overdrev, siden vi spillede den sidste hjemmekamp mod FIF, hvor vi troede, at sæsonen var slut, siger Flemming Pedersen, som kan glæde sig over, at holdets topscorer, Daniel Jørgensen, var med igen efter en længere skadespause.

Vil skabe Danmarks bedste amatørhold

At Grindsted endte med at snuppe tredjepladsen i 1. division var lidt af en overraskelse, og trods nederlaget på Sjælland er sæsonen gået mere end tilfredsstillende.

De scorede for Grindsted

Bjarke Nybo Jørgensen - 6 mål.

Daniel Jørgensen - 6 mål.

Aleksander Selmar - 3 mål.

Thomas Theilgaard - 3 mål.

Magnus Sadova - 1 mål.

Hjalmar Andersen - 1 mål.

Nicklas Bjørn Jensen - 1 mål.

Jakob Villemoes Larsen - 1 mål.

- Vi er super tilfredse. Sæsonen er mere end godkendt. At ramme tredjepladsen i 1. division bliver aldrig en ambition for os. Vi vil hvert eneste år forsøge at lave Danmarks bedste amatørhold. Så længe vi kan samle sådan en flok drenge, som vi har nu, vil det være vores ambition, siger Grindsted-træneren, som fremhæver sidste uges sejr mod HØJ som sæsonens fedeste kamp.

- Især gjorde kampen i søndags, at vi er meget tilfredse med sæsonen. Ikke bare fordi vi vinder, men alle de mennesker og den stemning, der var i Lynghallen, har givet os en tro på, at der virkelig er interesse for vores projekt, siger han.

Annonce

Sæsonen slutter med pokalkamp

Der venter dog stadig en enkelt kamp, inden Grindsted-spillerne for alvor kan holde pause. Holdet er nemlig kommet videre til 6. runde i pokalturneringen, og her venter Skive fH, som i denne sæson har spillet i ligaen, men som er rykket ned, og som Grindsted derfor kommer til at møde i næste sæson.

Det bliver en meget vanskelig kamp mod en på papiret bedre modstander, men for Grindsted vil det betyde meget at kunne vinde den.

- Den kamp tager vi meget seriøst. Det kunne være så fedt med en stor pokalkamp i august, inden turneringen begynder, hvor vi kan præsentere det nye hold, så vi tager kampen meget alvorligt. Om det er nok til at slå Skive, ved vi ikke, men vi kommer til at angribe den som om, at vi virkelig vil vinde den, siger Flemming Pedersen.

Pokalkampen mellem Grindsted og Skive bliver spillet torsdag den 19. maj i Lynghallen. Kampen bliver truttet i gang klokken 19.30.

Vi er super tilfredse. Sæsonen er mere end godkendt. At ramme tredjepladsen i 1. division bliver aldrig en ambition for os.

Flemming Pedersen, træner, Grindsted GIF
Annonce
Fodbold For abonnenter

SønderjyskEs rekord-debutant fører an, når Danmark går på banen til EM: - Jeg er ikke gået efter at blive anfører, men det ligger til mig

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Se billederne: Allans hus kostede 85.000 kroner - det er noget gammelt lort

Esbjerg For abonnenter

Thomas' fingre var smeltet ind til senerne, men nu har han sagt farvel til førtidspension: Jeg vil hellere arbejde i mit eget firma

Esbjerg

Drama om milliard-projekt på Esbjerg Havn: Din Forsyning har tabt tålmodigheden og er klar med erstatningskrav mod leverandør af gigantisk flis-keddel

Esbjerg For abonnenter

Esbjerg raser over fortsat benspænd: Ghetto-loven står stadig i vejen for integration af ukrainske flygtninge-familier

Han organiserede uroen og kastede brosten mod EU-forbeholdene og politiet: - Det var et snydevalg, og hadet var indædt

Kolding For abonnenter

Efter drabet på 22-årig kvinde: Nu vil Kate bare gerne væk fra stoffer og utryghed på Violvej

Esbjerg For abonnenter

Sidste skoledag kørte helt af sporet: Fire elever overfaldt 15-årig kammerat med knytnæveslag og skole advarer om nåle i karameller

Ny mærkeordning deler vandene: Statskontrolleret klimamærke skal hjælpe forbrugere til mere klimavenlige indkøb, men hvordan det skal udformes er stadig til debat

Sydjylland

Rovfuglene kommer: Kvinde hakket i hovedet

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Erhverv For abonnenter

Seneste regnskab viser et uventet underskud: Nu skærer dagligvarebutik en time af åbningstiden

Sønderborg For abonnenter

Anklaget for mishandling af sine seks børn: Familiefar frygter udvisning til Kosovo

Erhverv

Overvældende interesse for at købe nedlagt politistation: Kan ende i en budrunde

Annonce