Annonce
Debat

En fremtidssikret ældrepleje

Læserbrev: Det velfærdssamfund vi i dag kender, har den ældre generation i meget høj grad bidraget til, da kvinderne indtog arbejdsmarkedet i 60´erne. Derfor er min holdning nu som før, at de ældre fortjener en værdig alderdom. I min tid i Socialudvalget blev ældrekampagnen søsat. Og planerne lagt for aktivitetshuse, ældreboliger og Olivenhaven. Et plejehjem der dengang var så fremtidsorienteret, at der kom busser med politikere fra det ganske land for at se, hvordan vi havde indrettet tilbud til ældre. Den udvikling, synes jeg, er gået i stå.


Ældreområdet har et engageret og dygtigt frontpersonale. Men jeg mangler visioner for, hvordan vi skaber gode liv for de ældre, der kommer til.


Ældreområdet har et engageret og dygtigt frontpersonale. Men jeg mangler visioner for, hvordan vi skaber gode liv for de ældre, der kommer til. Det var SF`s Mette Voss, der i Seniorudvalget forespurgte til muligheden for at arbejde i teams i hjemmeplejen. Jeg er optaget af, at det er et kendt ansigt de ældre møder i hjemmeplejen. På mig virker det underligt, at Søren Rasmussen i et læserbrev skriver, som om han er lidt ærgerlig og misundelig over, at SF er dybt optaget af at forbedre forholdene på ældreområdet. Var jeg udvalgsformand, ville jeg have det stik omvendt; - nemlig glæde mig over interessen. For min tilgang er en anden. Jeg ønsker som borgmester at skabe en samarbejdskultur, hvor det handler om at skabe de bedste resultater for kommunens borgere, unge og ældre, i et loyalt samarbejde fremfor at gå enegang. Og ikke blot mekanisk kræve ekstra penge til sit område, men se på hvad man kan lære af udviklingen og af de andre forvaltninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Varde For abonnenter

Seniorforsker: Ingen tager vare på børnene i asbestsag – politikere må på banen

Annonce