Annonce
Esbjerg

En gammel traver: Narko stod øverst på rollelisten hos de kriminelle i Esbjerg

Narko spillede igen mandag hovedrollen i de sager, som politiet har rapporteret om det seneste døgn i Esbjerg. Genrefoto: Johan Gadegaard
Tre tilfælde af mindre narko-kriminalitet i Esbjerg.
Annonce

Esbjerg: Narkokriminalitet er et dagligt problem i Esbjerg. Mandag afslørede politiet i Esbjerg således tre sager med hash, skunk/hamp og et tilfælde af narkokørsel.

I en lejlighed i Danmarksgade fandt betjente mandag klokken 17.42 et mindre privat skunk-laboratorium indrettet med lys og gødning i et kontor i lejligheden. Lejlighedens 32-årige mandlige beboer er nu sigtet efter lov om euforiserende stoffer ved at have dyrket seks hamp-planter til eget forbrug.

På Parkvej i Esbjerg blev to 19-årige mænd fra Ølgod nord for Varde sigtet for salg af narkotiske stoffer, da de blev stoppet i bil af politiet, der fandt 23 gram hash og en digitalvægt i bilen ved middagstid mandag.

Endelig blev en 31-årig mand stoppet på en lille knallert natten til tirsdag klokken 01.10 i Jernbanegade, og en test med narkometer slog positivt ud, så der blev udtaget blodprøve fra manden, som vil vise, hvor stor en bøde han kan se frem til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Live fra Venstres landsmøde: Inger Støjberg får ordet, når Stephanie Lose tager over som næstformand

Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Regionalt For abonnenter

Sønderjysk rejsebureau tror på tysk genåbning til foråret: - Kør-selv-gæster venter bare på grønt lys

Sydjylland For abonnenter

Vaccinehåb får krydstogtskonges telefon til at bimle igen efter mareridtsår: - Men det er ikke prangende

Annonce