Annonce
Team Esbjerg

En glædelig nyhed: Bomstærk Team Esbjerg-profil nærmer sig et comeback

Vilde Mortensen Ingstad er snart klar til at forstærke Team Esbjergs trup, der var noget decimeret i onsdagens hjemmekamp mod Silkeborg-Voel, men alligevel lykkedes det at vinde med 34-31. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Vilde Mortensen Ingstad har været ude hele sæsonen med et overrevet ledbånd i hånden, men nu er der begrundet håb om, at hun snart igen er klar til at trække i kamptrøjen.

Når man må undvære ligaens måske allerbedste stregspiller, er det naturligvis en gevaldig streg i regningen.

Sådan har det imidlertid været indtil videre i denne sæson for Team Esbjerg, der fortsat har Vilde Mortensen Ingstad siddende udenfor. Hun var så uheldig at rive et ledbånd ved højre tommelfinger over, da Norge først på sommeren forberedte sig til OL i Tokyo.

Ingstad måtte under kniven, og det kostede hende med stor sandsynlighed en tur til Japan, men indtil videre har det altså også kostet klubkampe i ligaen, pokalen og Champions League..

Annonce

- Det går fremad. Jeg er stille og roligt begyndt at kaste og gribe lidt igen med højre hånd. Ellers har det kun været med venstre i en lang periode, fortæller Vilde Mortensen Ingstad.

Hun ved endnu ikke præcist, hvornår hun igen er klar til kamp.

- Nu er der snart landsholdspause, og det bliver på et tidspunkt derefter. Så har jeg ikke sagt for meget, griner hun.

- Nej, det er umuligt at sige noget med sikkerhed, når jeg har været udenfor så lang tid, men det er klart, at jeg glæder mig helt vildt til at være tilbage på banen.

Vilde Mortensen Ingstad var langt fra den eneste Team Esbjerg-spiller, der ikke var i stand til at spille onsdagens ligakamp hjemme i Blue Water Dokken mod Silkeborg-Voel, som det lykkedes med at vinde med 34-31.

I den kamp havde Team Esbjerg faktisk kun 11 spillere til rådighed.

Estavana Polman genoptræner fortsat efter en ledbåndsoperation, Marit Røsberg Jacobsen blev sparet for at komme sig helt over weekendens hårde medfart i Brest, hvor hun slog hovedet og nakken, og så var Line Myers ude med sygdom.

Nært forestående

Cheftræner Jesper Jensen forventer, at han har Line Myers og Marit Røsberg Jacobsen til rådighed på søndag i hjemmekampen i Champions League mod Buducnost, og han vurderer også, at et comeback til Vilde Mortensen Ingstad er nært forestående.

- Mon ikke der går omkring tre uger med Vilde. Det er nok et meget godt bud, sagde cheftræneren efter onsdagens sejr over Silkeborg-Voel.

- Stor ros til vores modstander for at køre på, men det blev unødigt spændende. Vi laver også selv rigtig, rigtig mange fine ting. Henny (Reistad, red.) og Beyza (Türkoglu, red.) gjorde det jo begge rigtig godt, men vi mistede for ofte den sidste koncentration, når vi dækkede op.

Det problem har Team Esbjerg efterhånden bøvlet med i en del kampe, og generelt lukker holdet i øjeblikket bare alt for mange mål ind.

- Jeg var usikker hele vejen igennem. Vi er bare ikke konsekvente nok, og i momenter mangler vi fokus. Flere gange fører vi med fem mål og skal trække fra, men jeg så laver vi en masse underlige fejl. Det bliver bare noget rod, men selvfølgelig var det godt, at vi trak den hjem.Annonce
Team Esbjerg For abonnenter

Her er opskriften på Team Esbjergs succes: Sådan skaffer klubben pengene til en stadig stærkere spillertrup

Annonce
Annonce
Annonce
Haderslev For abonnenter

Byrådsmedlem dømt for at forfølge og chikanere fem kommunalt ansatte

Varde For abonnenter

Se billederne: Julelys er vokset familiefar over hovedet – næste år er der dømt pause

Aabenraa For abonnenter

Serietyv afsløret af DNA-spor: Har været i gang i otte år - nu anklages han for 29 nye forbrydelser

Sport

Danmark storsejrede, men alligevel blev det en trist VM-indledning: Mia Rej blev båret ud med en alvorlig skade

Store mængder ulovligt fyrværkeri smugles til Danmark i posten: I år ser ud til at blive et rekordår

Esbjerg For abonnenter

Katrine flyttede fra København og hjem til 'ghettoen': - Selvfølgelig er her mennesker, der ryger tjald og kører hurtigt på knallert, men her er også mange gode hjerter

Kolding

Coronasmitte i Kolding er nu over kritisk grænse: Se hvilke tiltag der bliver sat i værk

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

EfB For abonnenter

EfB-karakterer: Wolfe var bedst uden at være god

EfB For abonnenter

EfB brændte straffe efter to minutter og tabte 2-0 i Hvidovre: Elendig afslutning på elendigt efterår

Kultur

Så er stor lysfestival åbnet: Se de spektakulære billeder

Annonce