Annonce
Sport

'En kæmpe fejltagelse af ledelsen': Fans er utilfredse med fyring af succestræner

Her kommer Anders Jensen ikke til at så igen - i hvert fald ikke i en Kolding IF-trøje - og det er fansene godt utilfredse med. Foto: Søren Gylling
Kolding IF lavede mandag to opslag på Facebook. Det ene, et sammendrag fra søndagens nederlag, fik nul kommentarer. Da klubben senere annoncerede fyringen af Anders Jensen, væltede det ind med holdninger til nyheden. Omkring 200 gange har folk kommenteret på opslaget. De fleste negative.

Kolding: "Hvad sker der?"

"Har I tabt sutten?"

"En kæmpe fejltagelse af ledelsen."

Det er blot et lille udvalg af de næsten 200 kommentarer, som Kolding IF har fået på Facebook, efter klubben mandag aften annoncerede, at den har fyret nu tidligere cheftræner Anders Jensen, der har været træner siden 2016. Langt størstedelen af de usædvanligt mange kommentarer fra fans af holdet tegner et billede af utilfredshed med klubbens valg. Det gælder eksempelvis eksempelvis Allan Dall Jørgensen, der skriver:

"Absolut godkendt, Anders Jensen, du har lavet et megagodt stykke arbejde, hvor man fik lyst til at komme på Kolding Stadion igen. Det sluttede så i dag og kommer ikke før ham Zimling er ude af KIF igen."

En anden bruger stemmer i og frygter for klubbens fremtid.

"Man undres. Først forlængede man ikke med Ulrik Pedersen, og nu fyrer man Anders Jensen. De to, som har ført KIF fra ingenting til toppen af 1. division. Frygter virkelig, at det hele smuldrer igen-igen for fodbolden i Kolding," skriver Henrik Larsen, mens Klaus Ladegård havde håbet, at klubben ville have bevaret benene på jorden.

"Øv. Havde håbet, at KIF skulle være en klub med begge ben plantet solidt i jorden og uden for meget Karl Smart'eri. Fantastisk arbejde Anders Jensen!" lyder det.

Tabt sutten?

Kolding IF skrev mandag aften i en pressemeddelelse, at man havde valgt at fyre Anders Jensen, da klubben savnede en cheftræner, der kunne udvikle holdet samt spillestilen. I pressemeddelelsen argumenterede sportschef Niki Zimling for, at en reaktion var nødvendig, hvis Kolding skal modstå den hårdere konkurrence, der vil komme i næste sæson, når tre hold rykker ned fra superligaen.

Flere af fansene skriver dog på Facebook, at holdet netop har udviklet sig. Holdet ligger på nuværende tidspunkt nummer fire i 1. division.

"Hvad sker der? Se lige, hvad manden har gjort på nærmest ingen tid. Røven af 2. division til toppen af 1. division. Udvikling? Det tror jeg nok, der har været," skriver René Brøgger.

"En overraskende og flot fjerdeplads med otte point til nedrykningsstregen. Alt dette nærmest med den samme spillertrup, som Anders overtog i bunden af 2. division. Men nej, lad os kyle ham på porten! Har I tabt sutten totalt?" skriver Henrik Lundberg Larsen.

Annonce

Læs selv kommentarerne her

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce