Annonce
Sport

'En kæmpe fejltagelse af ledelsen': Fans er utilfredse med fyring af succestræner

Her kommer Anders Jensen ikke til at så igen - i hvert fald ikke i en Kolding IF-trøje - og det er fansene godt utilfredse med. Foto: Søren Gylling
Kolding IF lavede mandag to opslag på Facebook. Det ene, et sammendrag fra søndagens nederlag, fik nul kommentarer. Da klubben senere annoncerede fyringen af Anders Jensen, væltede det ind med holdninger til nyheden. Omkring 200 gange har folk kommenteret på opslaget. De fleste negative.

Kolding: "Hvad sker der?"

"Har I tabt sutten?"

"En kæmpe fejltagelse af ledelsen."

Det er blot et lille udvalg af de næsten 200 kommentarer, som Kolding IF har fået på Facebook, efter klubben mandag aften annoncerede, at den har fyret nu tidligere cheftræner Anders Jensen, der har været træner siden 2016. Langt størstedelen af de usædvanligt mange kommentarer fra fans af holdet tegner et billede af utilfredshed med klubbens valg. Det gælder eksempelvis eksempelvis Allan Dall Jørgensen, der skriver:

"Absolut godkendt, Anders Jensen, du har lavet et megagodt stykke arbejde, hvor man fik lyst til at komme på Kolding Stadion igen. Det sluttede så i dag og kommer ikke før ham Zimling er ude af KIF igen."

En anden bruger stemmer i og frygter for klubbens fremtid.

"Man undres. Først forlængede man ikke med Ulrik Pedersen, og nu fyrer man Anders Jensen. De to, som har ført KIF fra ingenting til toppen af 1. division. Frygter virkelig, at det hele smuldrer igen-igen for fodbolden i Kolding," skriver Henrik Larsen, mens Klaus Ladegård havde håbet, at klubben ville have bevaret benene på jorden.

"Øv. Havde håbet, at KIF skulle være en klub med begge ben plantet solidt i jorden og uden for meget Karl Smart'eri. Fantastisk arbejde Anders Jensen!" lyder det.

Annonce

Tabt sutten?

Kolding IF skrev mandag aften i en pressemeddelelse, at man havde valgt at fyre Anders Jensen, da klubben savnede en cheftræner, der kunne udvikle holdet samt spillestilen. I pressemeddelelsen argumenterede sportschef Niki Zimling for, at en reaktion var nødvendig, hvis Kolding skal modstå den hårdere konkurrence, der vil komme i næste sæson, når tre hold rykker ned fra superligaen.

Flere af fansene skriver dog på Facebook, at holdet netop har udviklet sig. Holdet ligger på nuværende tidspunkt nummer fire i 1. division.

"Hvad sker der? Se lige, hvad manden har gjort på nærmest ingen tid. Røven af 2. division til toppen af 1. division. Udvikling? Det tror jeg nok, der har været," skriver René Brøgger.

"En overraskende og flot fjerdeplads med otte point til nedrykningsstregen. Alt dette nærmest med den samme spillertrup, som Anders overtog i bunden af 2. division. Men nej, lad os kyle ham på porten! Har I tabt sutten totalt?" skriver Henrik Lundberg Larsen.

Læs selv kommentarerne her

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Marcus Knuth er en gemen mandattyv

Marcus Knuth blev onsdag De Konservatives nye udlændingeordfører samt integrations- og indfødsretsordfører. Det er der bestemt ingen grund til at ønske tillykke med. Den politiske belønning er nemlig aldeles ufortjent. Naturligvis er det fuldstændig legitimt, hvis Marcus Knuth ikke længere har følt sig hjemme i Venstre og derfor skifter til De Konservative. Til gengæld er det målt med moralske alen helt utilstedeligt, at politikeren blot fortsætter i Folketinget, som om intet var hændt. Den 5. juni i år sendte vælgerne 43 repræsentanter for Venstre ind i Folketinget. Så vidt vides har der ikke efterfølgende været et nyt valg. Derfor er de 43 mandater fortsat Venstres. Partihop er beklageligvis ikke helt så sjældne i dansk politik. Som regel er mønstret det samme – afhopperne tager deres mandater ind i det nye parti. Opfattelsen af, at politikerne så at sige ejer deres mandat er hinsides enhver sund fornuft. Mandatet tilhører de vælgere, der har udpeget den pågældende. Ved Folketingsvalget satte godt 9500 vælgere deres kryds ved Marcus Knuth. Det gjorde de givetvis i forventning om, at deres tillidsmand på tinge ville arbejde for Venstres dagsorden. Den tillid er nu gjort til skamme. Eneste anstændige beslutning er at forlade sin politiske tillidspost, hvis man af den ene eller anden grund kommer på kollisionskurs med sig parti. Så kan suppleanten nemlig rykke ind og fortsætte arbejdet for den liste, som vælgerne har peget på. Havde Marcus Knuth draget denne rette konsekvens, ville det aftvinge respekt. Det havde herefter stået ham frit for eventuelt at stille op som konservativ kandidat ved næste Folketingsvalg, hvor han måske endda havde haft rimelige muligheder for atter at blive sendt afsted til Christiansborg. I stedet har Marcus Knuth nu slet og ret gjort sig skyldig i gement mandattyveri, hvor han har sat sine egne interesser over vælgernes. Den slags bidrager til en politikerlede, som i dette tilfælde er absolut berettiget.

Aabenraa

Skolebus kørte i grøften

Annonce