Annonce
Sønderborg

En kat havde gemt sig i Flemmings bil: Disse dyr har andre haft som blind passager

Her forlader katten sit skjul i Flemming Nissens bil. Det sker i fuldt firspring. Foto: fra video optaget af Flemming Nissen
Efter at Flemming Nissen tirsdag fortalte, at en kattekilling havde skjult sig i et hulrum i hans bil, har flere delt lignende oplevelser.

Sønderborg: Seks mus boede under bagsædet i Betina Wenzels bil.

Det var et par og fire unger, fortæller hun i en kommentar på Facebook efter at have læst om Flemming Nissen, der hørte en mislyd i sin bil og derefter kørte forbi et værksted.

Her fandt mekanikerne en kattekilling inde ved hulrummet nær tanken til brændstof.

Annonce

- Jeg har hørt udtrykket, at en bil spinder som en mis. Min bil gjorde det bogstaveligt talt, fortalte Flemming Nissen tirsdag.

Det tog to timer, inden det lykkedes mekanikerne at identificere, hvor det ene mjav efter det andet kom fra. Da de fjernede brændstofdækslet, kom en lille rødstribet kattekilling springende ud.

Katte på køreture

Flemming Nissens fortælling har fået flere fra hele landet til at dele lignende oplevelser. En af dem er Tine Stolberg Callesen, der har haft en blind passager med på en 30 kilometer lang køretur.

Det var hendes kat, som havde sat sig i et hulrum på den minibus, som Tine Stolberg Callesen til tider havde med hjemme i forbindelse med sit job.

- Første gang opdagede jeg hende hurtigt, fordi jeg var ved at tanke. Pludselig kom hun gående ved siden af mig. Anden gang opdagede jeg ikke, at hun var væk før dagen efter, hvor jeg undrede mig over, at hun var væk. En måned senere blev jeg ringet op, at en havde fundet hende i Aabenraa, skriver hun.

Det fremgår også af opslaget, at katten siden har holdt sig langt væk fra minibussen.


Det viste sig, at de var kravlet op under bilen og havde været med på en 30 kilometer lang køretur, hvor den havde siddet under motorhjelmen

Pia Lindberg Husum, kommentar fra Facebook


Pia Lindberg Husum har også kendskab til katte, der er kravlet ind i en bil uden at blive opdaget. For flere år siden fandt hun fire kattekillinger løbende rundt på parkeringspladsen foran sin arbejdsplads. Kattene blev indfanget og taget med i en papkasse, hvorefter flere kollegaer kom forbi hendes kontor for at se dem.

Pludselig er der ifølge hende en kollega, som kan genkende killingerne.

- Det viste sig, at de var kravlet op under bilen og havde været med på en 30 kilometer lang køretur, hvor de havde siddet under motorhjelmen, fremgår det af Pia Lindberg Husums kommentar på Facebook.


Som mekaniker har Flemming Petersen oplevet noget lignende sin navnebrors fortælling, skriver han på det sociale medie.

- Der kom en mand og sagde, at hans bil sagde en mislyd. Han kom fra København, men havde været med færgen over. Da vi åbnede motorhjelmen, sprang en kat op. Tænk at havde siddet der, mens bilen har kørt mellem 80-90 km/t, lyder det fra ham.

Annonce

Bil havde fået "pip"

Martin Jakobsen havde hverken mus eller katte i sin bil, men en undulat, skriver han uden at komme med en yderligere uddybning af, hvor den konkret havde gemt sig.

Alle, som har delt deres fund af dyr i bilen, beskriver også, hvor lettede de er over, at dyrene overlevede. Det gjorde killingen fra Flemming Nissens bil også. Den blev hentet af Dyrenes Beskyttelse.

Annonce
Sønderborg For abonnenter

Jan kæmper for at kunne bo i et tiny house: - Der må gerne være lidt Robinson Crusoe i det

Danmark

Søndagens coronatal: 353 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Tyskland

Dansk mindretal får en plads i Forbundsdagen: - Det er sensationelt

Tønder For abonnenter

Først vidste Tommy ikke, hvad han skulle bruge det gamle Danish Crown-slagteri til: Det gør han nu

Forbrug

Tilbud onsdag aften: Du får ekstra 50 procent rabat på datovarer i supermarkeder

Debat

Det mener JydskeVestkysten om ophævelsen af corona-restriktionerne

Sønderjyske Ishockey

Der er i den grad noget at revanchere: SønderjyskE skal komme med en helt anden attitude

Billund For abonnenter

Underlige buler på benene blev begyndelsen til halvandet år med medicin, angst og læger, der ikke taler sammen: 38-årige Trine savner sammenhæng i sundhedsvæsenet

Sønderborg

50 år efter deres første ja blev de fejret igen med en guldkonfirmation: - Vi kørte ikke i limousiner, som mange gør i dag

Haderslev

Yngre mand faldet otte meter ned fra tag: Indlagt i kritisk tilstand med svære skader

Tyskland

Live: Valgprognoser giver lille forspring til SPD - følg gyservalget i Tyskland

Varde For abonnenter

82-årige Poul Eriks opråb: Der skal røres op i den politiske vælling

Haderslev For abonnenter

Analyse: Tre grunde til, at Haderslev ikke får en ny svømmehal i de næste mange år

Kultur

Stig Rossen faldt i søvn på scenen midt i en forestilling: - Jeg havde slået hjernen fra og sendte kun kroppen på arbejde

Annonce