Annoncørbetalt indhold

En kontinentalseng til dig, der gerne vil sove godt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En lagkage og en kontinentalseng har umiddelbart ikke meget til fælles, men vil man alligevel gerne sammenligne dem, er det lige præcis lagene, man skal have fokus på. En kontinentalseng består ikke bare af en madras og en sengeramme. Tvært imod. En kontinentalseng er bygget op af en boxmadras, en springmadras og en topmadras, og alle tre dele har stor indflydelse på, hvordan komforten i sengen er.

Boxmadrassen er den nederste del af sengen, og selvom den i nogles ører måske lyder til ikke at have den store indflydelse, når der både er en springmadras og en topmadras placeret ovenpå, så er den en del af fundamentet for, hvordan du kommer til at ligge. Den er en stor del af at fordele vægten rundt i sengen og danne grundlag for, hvordan de to andre madrasser kommer til at fungere sammen, og derfor bør man altid tænke på boxmadrassen. Der findes forskellige hårdheder, og det er en god idé at sætte sig ind i, hvad de hver især betyder.

Annonce

Springmadrassen er den midterste del, og den består typisk enten af pocketfjedre eller skum. Ligesom boxmadrassen er den i forskellige fastheder. Nogle foretrækker en madras, der er meget fast og ikke giver sig specielt meget, mens andre sover godt i en blød seng. En skummadras kan være fremstillet i memory foam, hvilket former sig efter kroppen, så du kan ligge helt perfekt.

Topmadrassen er den øverste del af sengen og den del, der kommer til at være i direkte kontakt med din krop. Derfor er det også vigtigt, at den er, præcis som du gerne vil have. Topmadrasser er fremstillet i forskellige materialer og fastheder, og det kan være en god idé at vælge en madras, der er svedtransporterende, hvis du har en tendens til at få det varmt i løbet af natten.

Meget mere end bare en madras

Modsat når du køber en almindelig boxmadras, så er en kontinentalseng typisk lidt mere. Ud over naturligvis at have fire ben, så er der typisk også en sengeramme, som omslutter sengen og giver den sit helt eget udtryk. Sengerammen kan være fremstillet i alle former for materialer, og du kan blandt andet finde senge i forskellige typer af træ og metal i den guide, der har listet de forskellige bud på kontinentalsenge.

Det betyder også, at du har frit slag, når du skal arbejde på at finde en seng, som passer ind i dit soveværelse. Her bør du overveje, hvilket materialer, der allerede er repræsenteret i lokalet. Hvis du reelt set ikke har specielt mange andre træmøbler kan det give lidt mere frihed til at vælge det materiale, sengen skal være lavet af. I så fald giver det mening i stedet at kigge på farver.

En lys seng skaber god plads og rum i lokalet, og den kan fremstå mindre end en mørk seng, der omvendt er markant og står som en kontrast i de fleste rum. Netop kontrasten kan også være en styrke, da den får de forskellige ting i lokalet til at stå tydeligere frem hver især.

Til alle budgetter

Der er stor forskel på kontinentalsenge, og det afspejler sig typisk også i prisen. En billig seng er på ingen måde lig med dårlig kvalitet, men det kan også handle om, hvor mange der er produceret af den enkelte model, eller hvor den er produceret henne.

Nogle kontinentalsenge vil komme som en pakkeløsning med ben og sengegærde, mens du ved andre modeller er nødt til at købe et separat sengegærde. Til gengæld har langt de fleste sengefirmaer produceret sengegærder, der passer præcist til den kontinentalseng, du godt kunne tænke dig, så der vil være en form for sammenspil i din seng, uden man behøver at tænke, at nogle af delelementerne ikke passer ind.

Ved nogle af sengene vil du også lægge mærke til, at de er blevet svanemærket. Det er dit kvalitetsstempel på, at sengen er produceret miljørigtigt og med omtanke, og det kan være et rigtigt godt stempel at have, hvis du vil sikre dig ordentlige forhold.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.