Annonce
Vejen

En kort romance mellem Anni og Liberal Alliance

Annonce

Læserbrev: Formanden for Liberal Alliance, Alex Vanopslagh, har i hvert fald ikke respekt for Anni Grimms holdninger til homoseksuelle, kan man læse i Ekstra Bladet.

Martin Boye, LA-medlem i Vejen Byråd, roste ellers Anni i JV for hendes kvalifikationer, den respekt, der står omkring hende i byrådet og for at være en af de eneste, der tør sige sin mening i byrådet.

Vi har også stor respekt for Anni, men det har vi for alle, der sidder i Vejen Byråd, og alle har mulighed for at give deres mening til kende, hvilket vi også gør. Vi arbejder forskelligt som byrådsmedlemmer, og der er mange måder at give sin holdning og mening til kende på. Men ligesom LA-formanden deler vi ikke Annis kontroversielle holdninger til homoseksuelle og medborgere med anden etnisk baggrund.

Anni har skarpe meninger, ja. Men en gang imellem er det sundt at researche, inden man giver sin mening til kende. Det har vi jo på det seneste været vidne til - også i JV, hvor der har været flere artikler, hvor researchen ikke var helt i orden. Seneste skarpe mening var at nedlægge veto mod mødeformen i byrådet. Hvad der ikke lige kom med i JV-artiklen var, at byrådet, som alle andre, naturligvis følger sundhedsstyrelsens anbefalinger og de udmeldinger, der kommer fra statsministeriet.

Byrådet havde modtaget indkaldelse til Skype-møde og til møde med fysisk fremmøde. Søndag kom der nye regler om, at man nu må samles 50 personer, så tirsdag kunne byrådsmødet holdes i byrådssalen med fysisk fremmøde – efter de gældende retningslinjer.

NB: Dele af dette debatindlæg blev bragt i JydskeVestkysten i mandags.

På grund af en teknisk fejl var afslutningen desværre ikke med. Derfor bringes indlægget igen - i sin fulde længde.

Vi beklager fejlen. Red.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce