Annonce
Vejen

En kreativ eftermiddag i Hjerting

Kasper med det flotte resultat - en julestok af røde og hvide perler. Foto: Dorthe Andresen
Søndag eftermiddag var 50 børn og voksne med, da der var inviteret til nissehygge for hele familien i Hjerting.
Annonce

Hjerting: Mange juletræer i Hjerting bliver i år ekstra flotte, når de bliver pyntet med noget af det fine julepynt, som både børn og voksne fik kreeret, da de søndag eftermiddag var mødt frem for at være med til nissehygge for hele familien.

I alt 50 børn og voksne havde fundet vej til juleværkstedet på Mølvejgårdsvej, hvor de to arrangører Marianne Østerhaab og Mette Dannevang Matzen havde sørget for, at der var både perler, piberensere og papir til de kreative gæster.

Tidligere år er der blevet holdt nisseløb i byen, hvor deltagerne skulle rundt i byen og finde forskellige poster.

- Men sidste år valgte vi at lave det her (på Mølvejgårdsvej, red.) med flere forskellige kreative ting, fortalte Marianne Østerhaab.

Den hyggelige nissehygge-dag begyndte med risengrød, så alle havde fået noget at styrke sig på, inden de kastede sig ud i de kreative sysler. Og Marianne og Mette havde sørget for, at det kunne blive sjovt for både de større børn og de mindre børn at lave julepynt.

- Vi har gjort det, så der for de store er noget udfordrende, men også noget, som de små synes er sjovt, sagde Mette Dannevang Matzen.

I løbet af eftermiddagen kom der også overordentligt fint besøg til byen. For selveste julemanden havde valgt at kigge forbi. Men da der ikke var faldet noget sne, kunne han ikke bruge sin kane, som han jo normalt gør det i december.

I stedet ankom han med en hestevogn, som både børn og voksne efterfølgende også kunne få en køretur med, inden der inde i varmen igen skulle julehygges og danses om juletræet.

Der var fuld koncentration hos niårige Line, der var i gang med at kreere flot perle-julepynt. Foto: Dorthe Andresen
Både børn og voksne var i gang med at lave julepynt, da der var inviteret til nissehygge i Hjerting. Foto: Dorthe Andresen
Det er med at finde en grimasse, der kan passe, når man både skal forsøge at smile og koncentrere sig om arbejdet. Fireårige Kasper er her i gang med at lave julestokke af en piberenser og perler. Foto: Dorthe Andresen
Selveste julemanden havde også meldt sin ankomst til nissehyggen i Hjerting. På grund af mangel på sne ankom han med hestevogn. Foto: Dorthe Andresen
Der var glæde hos børnene, da de fik øje på julemanden. Foto: Dorthe Andresen
Julemanden hilste på de børn, der turde hilse på ham. For nogle virkede den rødklædte mand med det store hvide skæg lidt frygtindgydende. Foto: Dorthe Andresen
Femårige Frederikke er blevet færdig med sin julekugle, der blev lavet af perler. Foto: Dorthe Andresen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce