Annonce
Erhverv

En kvinde med en mission

En forfalden godsbygning er forvandlet til et nyt moderne erhvervsdomicil, som Linda Hansen skal udfylde rummene i. Foto: Carsten B. Grubach
Linda Hansen skal fylde rummene ud i nyrestaureret ryttergods.

GESTEN: Han sidder i Geneve i Schweiz, hun har arbejdet i Norge og Tyskland og er i dag lektor i Aarhus og Randers.

Fælles bekendte førte Jens Ohnemus, der stammer fra Kolding og er bestyrelsesformand for FarmCompany, og Linda Hansen, der bor i Hinnerup ved Aarhus og er cand.mag. i turisme, sammen.

Linda Hansen har erfaring med koncept- og forretningsudvikling, og det var lige den, Jens Ohnemus havde brug for. Så han projektansatte hende til at fylde rammerne ud på det tidligere ryttergods Ravnholtgaard i Gesten, som han har købt og foreløbig restaureret hovedbygningen på for en større sum.

Planen er, at den ikke blot skal være fremtidigt hovedsæde for FarmCompany, der i en årrække har investeret i gårde i Vejen Kommune, men også rumme kontorer og mødefaciliteter for landbruget og fødevarevirksomheder, som kommunen har rigtig mange af.

Ravnholtgaard

Du kan læse mere om projektet på Ravnholtgaard på FarmCompanys hjemmeside.

Oplysninger om leje af kontorplads hos Agriteam i Brørup kan fås her.

Mission at skabe liv

– Vi satser på at kunne skabe kontorfællesskab og gode netværksmuligheder for en klynge af 4-8 virksomheder, primært inden for landbrug og fødevarer, men også gerne andre brancher, hvis der er et ønske om det, siger Linda Hansen og fortsætter:

– Vi har plads nok. Ud over hovedbygningen er der tidligere stald og en lade, der kan restaureres og bruges med tiden. Vil nogen købe sig ind her, er de velkomne til det. Vi lægger vægt på, at der skal være en vis diversitet, og vi vil meget gerne bruges til møder og konferencer. Det første har vi allerede 4. november, hvor UdviklingVejen har inviteret 75 gæster til et debatmøde med Tommy Ahlers, erhvervsordfører for Venstre og tidligere uddannelses- og forskningsminister. Han vil fortælle, hvordan succesfuld iværksætterkultur skabes.

Linda Hansens mission er at skabe liv i den nænsomt restaurerede hovedbygning, der efter års forsømmelser var i en noget forfalden tilstand, og hun er åben over for mange muligheder og så mange events, at der lige frem kan udarbejdes en kalender for dem.

Annonce

Fester og fællesspisning

– Vi vil gerne have fat i lokalbefolkningen, og det vil da være oplagt at lægge familiefester her, hvor man kan være i fred. Møder og konferencer kan også med fordel holdes her, hvor der blot er seks kilometer til motorvejen og ikke langt til lufthavnen i Billund, påpeger hun, mens hun viser rundt i den nyrestaurerede bygning, hvor stort set alt er holdt i hvidt, i enkle former og med et trægulv som et solidt fundament.

– Vi forestiller os, at virksomhederne arrangerer fællesspisning ved et langbord i køkkenet, og at de bruger mødelokalerne efter behov. Potentialet for netværk og sparring er stort. Interessen har indtil videre været stor, selvom vi kun har været på linked in i kort tid, siger Linda Hansen, der blandt andre håber at kunne tiltrække unge iværksættere, som tit har en lidt anden tilgang til forretningsudvikling og dermed kan inspirere andre med deres ideer.

Hun har en mission. Udlejningen er dog ikke hendes bord. Den står Agri Team i Brørup for.

Det lyse, det hvide og de enkle former præger det indre af den restaurerede hovedbygning, som Linda Hansen her viser rundt i. Foto: Carsten B. Grubach
Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten i hovedbygningen, hvor der er trægulv overalt. Foto: Carsten B. Grubach
Linda Hansen er som projektleder åben over for mange muligheder og så mange events på Ravnholtgaard, at der lige frem kan udarbejdes en kalender for dem. Foto: Carsten B. Grubach
Annonce

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Erhverv For abonnenter

Corona ramte salget af professionelt lyd- og lysudstyr hårdt: - I stedet for at fyre folk investerede vi i fremtiden

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Jan-Erik gik selvstændig: - Da jeg fyldte 51 meldte en bunke spørgsmål sig, hvad ville jeg egentlig med livet?

Aabenraa For abonnenter

Efter tre brud på ryggen: Kommune efterlader Kathrine uden indtægt

Esbjerg For abonnenter

Legendarisk værtshus satte bårebuket for populær spareklub: Hvorfor kvæler banken så godt et tiltag?

Team Esbjerg

Derfor vandt Team Esbjerg søndagens topbrag i Champions League: Se videoanalysen lige her

Morten Messerschmidt ny formand for Dansk Folkeparti

Esbjerg For abonnenter

Bevaringsværdigt hus kan blive dit for 250.000 kroner: Se video fra hus, der har stået tomt i næsten 20 år

Regeringen styrker lånemulighederne for små erhvervsdrivende

Sønderborg

Åbner kæmpe møbel- og havemøbelcenter

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Kolding For abonnenter

Maria er hjemmehjælps-præst og taler med de ældre om dødsangst, sorg, savn og ensomhed

Sønderborg For abonnenter

Blå Ellen har trukket det grønne kort: Byrådsarbejdet skal ud til alle kommunens borgere

Navne

Jens og Anna er de mest populære navne her: Er dit navn også på top50-listen?

Annonce