Annonce
Tarm

En leg præget af alvor: WOW Park balancerer med to vigtige datoer

Skaberne af WOW Park, der ligger ved Højmark, brødrene Jacob og Aage Hindhede - er nu klar til at åbne en ny park i Billund. Her er det planen, at de første gæster bliver budt velkommen fredag 8. maj. Arkivfoto: Mikkel Jezequel
Folkene bag WOW Park planlægger at åbne forlystelsen ved Skjern 22. april. Godt et par uger senere gælder det så en ny, stor satsning i Billund, hvor WOW Park - efter planen - byder de første gæster velkommen fredag 8. maj.

Højmark/Billund: Jacob Hindhede finder situationen ekstremt ærgerlig. Som administrerende direktør i WOW Park står han med et succesfuldt produkt, der fuldt ud matcher såvel tidsånden som årstiden.

I den syv år gamle oplevelsespark er der højt til himlen mellem granvoksne, vestjyske træer, garanti for frisk luft og udsigt til leg og nærvær med familien. Men frygten for spredning af coronavirus gør det svært at navigere optimalt for Jacob Hindhede og den anden medstifter bag WOW Park, broderen Aage Hindhede.

- Naturligvis har vi fuld forståelse for den situation, landet er i lige nu, og vi følger alle anvisninger fra myndighederne, siger Jacob Hindhede.

Netop derfor er sæsonåbningen i parken ved Højmark udskudt til onsdag 22. april:

- Vi arbejder ud fra de datoer, vi har besluttet os til, tilføjer Jacob Hindhede, der også har et afgørende pejlemærke fredag 8. maj.

Det er dér - på store bededag - at Billund bliver tilføjet endnu en attraktion: WOW Park, der breder sig over et areal på størrelse med 40 fodboldbaner.

Det er så usikkert lige nu. Det er en meget uvis situation, vi står i.

Jacob Hindhede, adm. direktør, WOW Park

70 ansatte i Billund

Når han ind i mellem tager turen til Billund, glæder Jacob Hindhede sig over synet af den nye oplevelsespark på adressen Havremarken 15, hvor en stor del af faciliteterne er ved at være på plads:

- Det går godt, foråret kommer, og vi kan se, hvad vi er i gang med at skabe i Billund. Det bliver en fuldstændig fantastisk oplevelse, siger den administrerende direktør.

Jacob Hindhede finder det også særdeles positivt, at det er gået godt med at rekruttere de omkring 70 ansatte, der skal være med til at løfte opgaven i den nye WOW Park.

Der er dog også en skygge af melankoli i alt, hvad han siger under interviewet med avisen, for under overfladen lurer konstant det spøgelse, der hedder corona:

- Det er så usikkert lige nu. Det er en meget uvis situation, vi står i, siger Jacob Hindhede, der af samme grund ikke ønsker at oplyse, hvad WOW Park budgetterer med af besøgstal i de to parker i 2020:

- Vi sidder og justerer på antallet af gæster lige nu. Vi har jo lige udskudt åbningen i Højmark, og vi ved ikke, hvad der sker i den kommende tid. Vi følger situationen tæt og er klar til at justere i forhold til, hvordan det hele udvikler sig. Men vi håber selvfølgelig på, at Danmark kommer godt igennem krisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Landsholdslæge bekræfter hjertestop: Men alle test ser fine ud

Billund

Bil kørte ind i mølletransport

Danmark

Alting gik i stå i Christian Eriksens hjemby, da han pludselig faldt om på græsset i Parken

Sport

Faldt om i januar: Hjertestop har ramt flere unge fodboldspillere

Annonce