Annonce
Sønderjyske Ishockey

En legende takker af: Lykkeskov kommer til at savne omklædningsrummet

Den femte semifinale i Rungsted blev Kim Lykkeskovs sidste  i SønderjyskE efter 20 år som spiller og sportschef. Arkivfoto: Jacob Schultz
Fredagens semifinale-nederlag mod Rungsted markerede afslutningen på en æra i SønderjyskE Ishockey. Efter mere end 20 år som spiller, sportschef og assistenttræner blev kampen den sidste for en tydeligt berørt Kim Lykkeskov.

Ishockey: Fredagens semifinale i Rungsted endte ikke blot med at blive SønderjyskEs sidste kamp i sæsonen. Det blev også Kim Lykkeskovs sidste kamp som en del af ishockeyen. Efter 20 år som førsts spiller og senere sportschef og assistent træner, vinker Lykkeskov nu helt farvel til ishockey-verden.

Det ikke så meget spillet inde på isen, som SønderjyskE-legenden - for det er han om nogen - kommer til at savne mest.

- Det er drengene jeg vil savne mest, det er alle de frivillige og alle i organisationen, der altid møder på arbejde med et smil på læben. Det er ånden i omklædningsrummet med jokes, seriøsiteten og det elitemiljø, hvor man vil vinde og forventer at man skal vinde, fortalte en tydeligt berørt Kim Lykkeskov efter fredagens kamp i Rungsted.

Annonce

Den nye tilværelse uden for ishockeyverden betyder også, at Lykkeskovs hverdag ikke blive så konkurrence præget, som den har været de sidste to årtier.

- Konkurrencegenet ligger så dybt i mig, og det skal jeg nu til at lægge lidt på hylden. Det har været så stor en del af mig, at ville være den bedste både som spiller, assistenttræner og sportschef, lyder det fra Lykkeskov.

Stop har ikke fyldt

Selvom afslutningen på tiden i SønderjyskE er kommet tættere og tættere på, er det ikke noget, der har fyldt det store hos den afgående sportschef.

- Jeg vidste jo godt, at det ville stoppe på et tidspunkt, men om det skulle blive efter kvartfinalen, semifinalen eller finalen, men jeg har ikke ladet det fylde på nogen måde. Jeg har prøvet at være som jeg kan, og kommet med det, som jeg nu kunne komme med, lød det fra Lykkeskov.


Konkurrencegenet ligger så dybt i mig, og det skal jeg nu til at lægge lidt på hylden. Det har været så stor en del af mig, at ville være den bedste både som spiller, assistenttræner og sportschef.

Kim Lykkeskov


I sin aktive karriere vandt Kim Lykkeskov hele seks DM-titler og tre pokaltitler, mens det i tiden som sportschef er blevet til en sejr i Continental Cup i 2020 og pokaltitlen tilbage i januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Annonce