Annonce
Aabenraa

En lille ændring får stor betydning for dette års DHL-stafet: Kan holdes helt uden restriktioner

Sådan så det ud sidste gang DHL-stafetten var i Aabenraa i 2019. Arkivfoto: Timo Battefeld
Grundet en ændret dato bliver det helt uden restriktioner, når DHL-stafetten senere på året løber af stablen.

Aabenraa: Det er snart to år siden, at DHL-stafetten sidst har dannet ramme om en dag fyldt med motion, samvær og fest.

Sidste år blev løbet aflyst på grund af nedlukningen, men i år bliver det til noget. Faktisk har en lille ændring i planerne betydet, at stafetten kan gennemføres helt uden restriktioner.

- Vi har valgt at flytte datoen en uge, og det betyder, at vi nu kan køre begivenheden helt som vi plejede inden corona. Det var for stor en fristelse til at lade være, siger eventchef for Sport Event Syd Per Hussmann.

Annonce

Før var datoen for stafetten den 25. august, men nu er den altså flyttet til den 1. september, hvor alle restriktioner for udendørs motionsevents ophæves.

Eventchefen understreger, at de allerede nu har mødt positiv feedback og masser af opbakning til de ændrede planer fra flere af de store virksomheder, der plejer at deltage.

Coronaens påvirkning

Da stafetten blev holdt sidste gang, mødte omkring 7000 mennesker op i Aabenraa, og eventchefen håber, at løbet bliver lige så velbesøgt denne gang.

- Siden vi startede for seks år siden, er vi vokset hvert år. Det bliver spændende at se, hvordan coronaen påvirker os. Måske er folk blevet afskrækket fra at deltage i større begivenheder, eller måske er de ivrige efter at komme ud og i gang igen. Det håber vi, siger Per Hussmann.

Nu, da stafetten kommer til at ligge lige netop den dag, vi igen kan slippe tøjlerne, giver det da også anledning til overvejelser omkring, hvorvidt der skal gøres noget specielt ud af dagen.

- Det kan ikke udelukkes, at der bliver en fejring på den ene eller den anden måde. Vi skal nok finde på noget, lover eventchefen.

Stafetten bliver afholdt på Aabenraa Stadion.

Om DHL-stafetten

  • DHL Stafetten er en ”sommerfest,” der hvert år samler over 200.000 deltagere i Sønderjylland, København, Aarhus, Odense, og Aalborg.
  • Deltagerne kommer primært fra virksomheder, men alle er velkommen til at stille hold.
  • Stafetten er blevet holdt i Sønderjylland de seneste seks år, mens det har eksisteret i over 20 år andre steder i landet.
  • Sidst stafetten blev afholdt i Aabenraa i 2019 mødte 7000 op.
  • Det er både muligt at stille op som gående og som løber.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Kongeskibet satte et kulinarisk punktum for 101 års genforening

Sport

En ærlig Kasper Hjulmand: Vi skulle aldrig være gået på banen igen med chokerede spillere

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Sønderborg

Gense videoen: Dronningen holder reception på Kongeskibet i Sønderborg

Annonce