Annonce
Varde

Én nat bød på tre narkosager i Varde og Ølgod

Billedet af en pose amfetamin, der har været fugtig, er taget på retsmedicinsk Institut i Odense. Arkivfoto: Vibeke Volder
Annonce

Ølgod/Varde: På tre minutter blev der stoppet to billister, der blev sigtet for at være påvirket af narkotika i Ølgod, og senere på natten fandt politiet amfetamin på en gående i Varde.

De første sager er fra Kirkegade i Ølgod. Klokken 01.02 natten til onsdag stoppede politiet en 25-årig mand, som politiet mistænker for at være påvirket af hash. Det erkendte han. Tre minutter efter samme sted blev en 40-årig mand stoppet, som politiet også fandt påvirket, dog formentlig af amfetamin. Det viste sig, at han desuden er frakendt førerretten, og politiet fandt piller i bilen. Politiet formoder, at pillerne indeholder et ulovligt stof. Begge billister er fra lokalområdet.

Annonce

Ni gram i fire poser

Klokken 02.55 var det en 18-årig gående mand på Storegade i Varde, som politiet skønnede påvirket. Han blev bedt om at fremvise eventuelle ulovlige effekter, og han fremviste to poser hvidt pulver, som ifølge ham selv var amfetamin. Han erkendte også at have mere derhjemme, så politiet ransagede hans bopæl. I alt blev der fundet ni gram hvidt pulver fordelt på fire poser. Han blev sigtet for at være i besiddelse af stofferne. Den 18-årige er fra lokalområdet.


På tre minutter blev der stoppet to billister, der blev sigtet for at være påvirket af narkotika i Ølgod, og senere på natten fandt politiet amfetamin på en gående i Varde.

Fra artiklen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Kun tre kommuner går fri af bekymrende smittetal: Nu har coronaen også godt fat i Sønderborg og Vejen

Annonce