x
Annonce
Læserbrev

En ræv bliver skudt

Læserbrev: I forbindelse med Genforeningen kommer dronning Margrethe til Højer den 12. juli. Det glæder borgmester Henrik Frandsen sig til. Så kan man håbe, at der lægges en rute for dronningen, så hun undgår at se den katastrofale tilstand, som Højer Sluse befinder sig i, selv om den i følge loven skal være med til at beskytte os mod stormflod.

Ligeledes ville det også være ærgerligt om hun erfarede, at der ikke gøres noget for den fredede Højkro, der absolut er et "fyrtårn" for egnen. Dens tilstand er der tilsyneladende ingen prestige/penge i for de ansvarlige.

Man må også undgå, at dronningen bliver delagtiggjort i, hvordan designefterskolen mishandler en bevaringsværdig ejendom, selv om skolen får milliontilskud.

Ved en omtale af Tøndermarskinitiativet, som borgmesteren gerne vil, bør man også undgå at fortælle dronningen, at Foreningen Tøndermarskinitiativet søger Tønder Kommune om dispensation til at lave et hul igennem det fredede dige fra 1862. En ræv bliver skudt, hvis den graver i diget.

Hun behøver heller ikke at blive bekendt med, at borgmesteren får over en million kroner i vederlag om året, og et helt almindeligt kommunalbestyrelsesmedlem kan opnå langt over halv million kroner om året i vederlag. Der er 31 kommunalbestyrelsesmedlemmer, der ivrigt varetager borgernes interesser, eller hvad?

I den internationalt værdsatte og fredede Tøndermarsk har man nu oprettet stier på kryds og tværs, så her vil ikke være noget originalt at se for dronningen. Men der kan fint fremvises istandsatte huse i Højer, hvor Højer Byfond har medvirket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Farvel til Tønder Festival, Vorbasse Marked, genforeningsfest, ringridning og alle de andre

Tønder

Tønder Festival 2020 er aflyst

Danmark

Live efter statsministerens pressemøde: Få overblikket over planerne her

Annonce