Annonce
forside

En rigtig god dag på Høje Kolstrup

Læserbrev: Søndag eftermiddag var en ganske særlig dag for mig. Det var den dag jeg, af en lokal boligforeningsformand, fik beskeden, at nu var Høje Kolstrup ude af den sidste liste, nemlig listen over udsatte boligområder. Det var en tydelig glad formand, jeg mødte den søndag, og det er forståeligt, for det har været en lang sej kamp at nå dette resultat.

Herfra er Høje Kolstrup bare et dejligt boligområde med en stor diversitet af forskellige mennesker og boligformer.

Ghettoplanen opdeler mennesker i et A- og B-hold, og hvis du eksempelvis er barn af et forældrepar, der bor i en almennyttig bolig, beliggende i et udsat område, så har du ikke længere adgang til den lokale børnehave pr. automatik, for sådanne børn kan man jo ikke have for mange af i en børnehave. Hvis du er arbejdsløs, syg eller førtidspensionist, så kan du ikke få en ledig bolig anvist, og hvis du alligevel vælger at bosætte dig i området, så kan kommunen nedsætte din ydelse.

Det er bare to punkter i ghettoplanen, der ville diskriminere borgere i de almennyttige boliger.

Jeg er oprigtigt glad for, at det med gode og sunde tiltag, der målrettet håndterer de udfordringer, der måtte være specielle for Høje Kolstrup og de borgere, der er bosat heroppe, er lykkedes at drible ud af listen her før lukketid. Til lykke, Høje Kolstrup - og tak til alle, der yder en særlig indsats heroppe.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce