Annonce
Tønder

En rundkørsel til ingen verdens nytte

Tønder Kommune etablerede en rundkørsel for at sikre adgangsforholdene til det planlagte biogas-anlæg.  Foto: Uwe Iwersen
Annonce

Læserbrev: På vej nr. 435 fra Tønder til blandt andet Øster Højst, kommer man efter cirka tre kilometer til en splinterny rundkørsel. Den er fuldt udstyret med blandt andet store lamper. Den skal man så rundt i for at komme videre ad vej nr. 435.

Fra sydsiden støder der to små veje til. Den ene er blot en lille sidevej, og den anden vej fører til en byggeplads, der nu har stået stille siden 2014. Det skulle blive nordens største biogas-anlæg, efter bygherren ENVO's udsagn. Store ord, men desværre kun ”varm luft”. Ja, og det kan desværre ikke bruges til at varme sig med.

Sådan kan man jo også bruge penge. En vej, som formentlig har eksisteret i 100 år, har nu fået en flot stor rundkørsel til ingen verdens nytte, og der er endda et vejskilt, der henviser til industri. Firmaet ENVO har da også et skilt stående. Det var åbenbart på et tidspunkt ved at blæse væk, så man har bundet det med nogle snore. Det står vindskævt, men det er firmaet åbenbart ligeglad med.

Jeg kan huske et billede fra dengang, hvor Tønders daværende borgmester samt prins Joachim, dengang Schackenborg og firmaet ENVOs direktør, foretog ”det første spadestik”. Dengang blev der sagt, at byggetiden er beregnet til to år. Gad vide hvornår byggeriet bliver færdig, hvis det engang bliver færdig?

Tønders borgmester stod så senere også for en ny tilbygning til Tønder rådhus, et ret dyrt og overflødigt byggeri, da der på det tidspunkt var en del ledige lokaliteter i byen.

Hvorfor skal de ansatte i Tønders administration absolut have deres kontorstol på rådhuset?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

Riddersholm: - Jeg deler spillernes følelse. Vi er enormt skuffede

Annonce