Annonce
Læserbrev

En sejr for den nære velfærd i Esbjerg

Læserbrev: En afgørende mærkesag for mig og mit parti, er, at alle i Danmark har adgang til de vigtigste velfærdsydelser. Ikke mindst for de små i vores samfund: trygge og udviklende rammer. I denne uge landede regeringen og støttepartierne derfor en aftale om fordelingen af den første pulje af penge til flere pædagoger i landets daginstitutioner. Vi politikere har lyttet til de mange signaler, mange bekymrede forældre, og således har taget første skridt til at få sikret bedre normeringer i vores daginstitutioner i hele landet.

Forældre fra for eksempel Esbjerg har skrevet til mig og besøgt mig på Christiansborg med budskabet om mere personale i Esbjergs daginstitutioner. Tak fordi I har holdt os politikere til "ilden". I 2020 giver vi 500.000 millioner kroner til alle landets daginstitutioner. Med de penge kan der ansættes mindst 1050 fuldtidsansatte pædagoger, pædagogiske assistenter og pædagogmedhjælpere i daginstitutionerne. En udvikling, der fortsætter de næste fem år, fordi vi prioriterer det her område med 1,6 milliarder i alt.

Esbjerg Kommune tildeles for eksempel 9,9 millioner kroner i 2020 til flere pædagoger i vuggestuer og børnehaver. De ekstra midler er tiltrængt, og selvom personalet gør det rigtig godt, så er der er brug for flere varme hænder, der skal sikre vores mindste en god og sikker start på deres sociale liv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland For abonnenter

Trods udsigt til blodrødt regnsskabsår: Hotel Koldingfjord satster stort på opgradering af personalet

Annonce