Annonce
Varde

En smittet på ældreboligcenter: Kommune indfører restriktioner alle steder med det samme

En smittet med coronavirus på ældreboligcentret Hybenbo i Årre. Det centrale i besøgsrestriktionerne pålagt alle Varde Kommunes plejecentre siden igår er, at besøg på plejecentre, som udgangspunkt skal foregå på udendørs arealer, Arkivfoto: Joan Karlsen
Varde Kommune indfører besøgsrestriktioner på alle plejecentre med øjeblikkelig virkning.
Annonce

Årre: En beboer er smittet på ældreboligcentret Hybenbo i Årre med coronavirus. Beboeren er nu isoleret, og de pårørende er underrettet. Lørdag den 19. september er alle øvrige beboere, og det tilstedeværende personale blevet testet. Det øvrige personale testes også, lyder det i en pressemedelelse fra Varde Kommune.

Styrelsen for Patientsikkerhed har derfor skærpet ovenstående besøgsrestriktioner i forhold til Hybenbo, så færrest mulige skal færdes på ældrecentret, hvilket også er gældende for besøg på udeområder.

Annonce

Besøgsrestriktioner

Formålet med besøgsrestriktionerne på alle kommunens plejecentre og ældreboligcentre er at beskytte beboerne, deres pårørende og kommunens plejepersonale mod spredning af corona. Restriktionerne indføres øjeblikkeligt.

Det centrale i besøgsrestriktionerne er at besøg på plejecentre, som udgangspunkt skal foregå på udendørs arealer, og at besøg på indendørs arealer på plejecentre ikke kan ske, med mindre besøget sker i en kritisk situation, eller den besøgende er den nærmeste pårørende til beboeren.

Varde Kommune har den seneste uge oplevet stor stigning blandt smittede borgere. Lørdag den 19. september er der således 68 smittede borgere pr. 100.000 indbyggere. Påbuddet gælder frem til 1. oktober

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce