Annonce
forside

En solid sejr mod Skive fH

Træner Torben Sørensen var i særdeleshed godt tilfreds med holdindsatsen. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

TM Tønder-træner Torben Sørensen havde udråbt Tønder til forsigtige favoritter forud for kampen og TMT var da heller ikke bagud en eneste gang i udekampen mod Skive, lørdag eftermiddag.

Tønder: Sejr nummer ni ud af ni mulige, blev det til for TM Tønder lørdag eftermiddag, i en kamp mod et Skivehold der kun ganske kort, midt i anden halvleg fik lov til virkelig at spille med.

Kampen var ikke tre minutter gammel endnu, da Skive kunne notere sig to advarsler og en to minutters udvisning. Indenfor de samme tre minutter var Tønder foran med 0:1 og 1:2. I løbet af kampen konsoliderede TM Tønders spillere forspringet, således der ved halvlegen stod 12:19 på måltavlen og i begyndelsen af anden halvleg kom TM Tønder foran med 12 mål på et tidspunkt. Træner Torben Sørensen var da også umiddelbart godt tilfreds med indsatsen.

- Vi spiller en sindsyg koncentreret håndboldkamp og i 45 minutter spiller vi rigtig stærkt. På et tidspunkt i anden halvleg kom vi ud i at eksperimentere lidt for meget, men det tager jeg på min kappe. Og vi var jo heller ikke på noget tidspunkt i nærheden af at tabe den kamp, lyder det tilfreds fra træneren.

Han roser holdet for den samlede holdpræstation i alle 60 minutter og især for at holde koncentrationen.

Annonce

Kampen i tal

Håndbold. Herrer 1. division: Skive fH - TM Tønder.

32-37 (13-19)

Målscorere TM Tønder: Felix Kasch 8 (2), Emil Bergholt 6, Rolf Ravn 6, Benjamin Holm 4, Lasse Nikolajsen 4, Lasse Hamann-Boeriths 3 (2), Hans Martin Asmussen 3, Ulrik Nøddesbo Eggert 2, Casper Rahr Madsen 2, Benjamin Holm 2, Jeppe Johann Jonasson 1.

Næste kamp: Lørdag den 17. november kl. 15.30 hjemme mod Team Sydhavsøerne.

Da TM Tønder midt i anden halvleg havde en solid føring, fik træner Torben Sørensen afprøvet en række nye ting og at Skive i den periode får fem nemme mål, tager træneren gerne på sin kappe. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Afgørende spillere

Felix Kasch og Rolf Ravn spiller begge en virkelig god kamp for TM Tønder. Kasch med 8 mål, deraf to på straffe, var han stabil i hele kampen og Det samme med Rolf Ravn der laver 6 mål. Begge var de med til at sikre Tønder den forholdsvis komfortable sejr.

- Som jeg efterhånden har sagt virkelig mange gange i løbet af de seneste uger, så er vi ikke der hvor vi kigger langt frem. Vi spiller en kamp af gangen og kigger på hvordan vi kan vinde den næste kamp, siger Torben Sørensen, der også kunne glæde sig over at den stabile føring i kampens anden halvleg gav mulighed for at få afprøvet nogle ting.

- Vi kommer ud og spiller noget 7-6 og det var i den periode at Skive fik fem lette mål, men det er godt at få afprøvet ting, understreget TM Tønder træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Tyvene går efter biler nu

Danmark

Live: Nu er 187 døde med coronavirus i Danmark

Annonce