Annonce
forside

En solid sejr mod Skive fH

Træner Torben Sørensen var i særdeleshed godt tilfreds med holdindsatsen. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

TM Tønder-træner Torben Sørensen havde udråbt Tønder til forsigtige favoritter forud for kampen og TMT var da heller ikke bagud en eneste gang i udekampen mod Skive, lørdag eftermiddag.

Tønder: Sejr nummer ni ud af ni mulige, blev det til for TM Tønder lørdag eftermiddag, i en kamp mod et Skivehold der kun ganske kort, midt i anden halvleg fik lov til virkelig at spille med.

Kampen var ikke tre minutter gammel endnu, da Skive kunne notere sig to advarsler og en to minutters udvisning. Indenfor de samme tre minutter var Tønder foran med 0:1 og 1:2. I løbet af kampen konsoliderede TM Tønders spillere forspringet, således der ved halvlegen stod 12:19 på måltavlen og i begyndelsen af anden halvleg kom TM Tønder foran med 12 mål på et tidspunkt. Træner Torben Sørensen var da også umiddelbart godt tilfreds med indsatsen.

- Vi spiller en sindsyg koncentreret håndboldkamp og i 45 minutter spiller vi rigtig stærkt. På et tidspunkt i anden halvleg kom vi ud i at eksperimentere lidt for meget, men det tager jeg på min kappe. Og vi var jo heller ikke på noget tidspunkt i nærheden af at tabe den kamp, lyder det tilfreds fra træneren.

Han roser holdet for den samlede holdpræstation i alle 60 minutter og især for at holde koncentrationen.

Annonce

Kampen i tal

Håndbold. Herrer 1. division: Skive fH - TM Tønder.

32-37 (13-19)

Målscorere TM Tønder: Felix Kasch 8 (2), Emil Bergholt 6, Rolf Ravn 6, Benjamin Holm 4, Lasse Nikolajsen 4, Lasse Hamann-Boeriths 3 (2), Hans Martin Asmussen 3, Ulrik Nøddesbo Eggert 2, Casper Rahr Madsen 2, Benjamin Holm 2, Jeppe Johann Jonasson 1.

Næste kamp: Lørdag den 17. november kl. 15.30 hjemme mod Team Sydhavsøerne.

Da TM Tønder midt i anden halvleg havde en solid føring, fik træner Torben Sørensen afprøvet en række nye ting og at Skive i den periode får fem nemme mål, tager træneren gerne på sin kappe. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Afgørende spillere

Felix Kasch og Rolf Ravn spiller begge en virkelig god kamp for TM Tønder. Kasch med 8 mål, deraf to på straffe, var han stabil i hele kampen og Det samme med Rolf Ravn der laver 6 mål. Begge var de med til at sikre Tønder den forholdsvis komfortable sejr.

- Som jeg efterhånden har sagt virkelig mange gange i løbet af de seneste uger, så er vi ikke der hvor vi kigger langt frem. Vi spiller en kamp af gangen og kigger på hvordan vi kan vinde den næste kamp, siger Torben Sørensen, der også kunne glæde sig over at den stabile føring i kampens anden halvleg gav mulighed for at få afprøvet nogle ting.

- Vi kommer ud og spiller noget 7-6 og det var i den periode at Skive fik fem lette mål, men det er godt at få afprøvet ting, understreget TM Tønder træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

Brandvæsenet pumper løs: Oversvømmelser rammer lufthavnsparkering

Leder For abonnenter

Hvad bilder ministeriet sig ind?

I 2014 besluttede et flertal i Folketinget, at man ville have 14 års dansk indsats i Afghanistan undersøgt med særlig vægt på det civilt-militære samarbejde. Forsvarsakademiet, Dansk Institut for Internationale Studier samt et konsulentfirma skulle står for opgaven, men nu viser aktindsigter til Berlingske, at man i Forsvarsministeriet langt hen ad vejen ikke var tilfreds med især en række kritiske passager i udkastet til den endelig rapport. 14 kritiske passager er enten blevet fjernet eller ændret, således at slutresultatet tegner et mere rosenrødt billede af den danske indsats i Afghanistan, end det oprindeligt var tiltænkt, inden Forsvarsministeriet kom med forslag til, hvor man skulle have slettelakken frem. Nu bliver der i denne verden helt generelt lavet alt for mange rapporter, men denne havde dog det ædle formål at orientere Folketinget om, hvad der var gået godt og skidt. En rimelig idé, skulle man synes, al den stund, at danske soldater sendes ud i livsfarlige missioner, ligesom det danske samfund bruger milliarder af kroner på disse opgaver. Men Forsvarsministeriet syntes åbenbart ikke, at det var nødvendigt for vores folkevalgte eksempelvis at få at vide, at et fælles sekretariat mellem Forsvarsministeriet og Udenrigsministeriet ikke fungerede. Ej heller skulle det frem, at velkendte indretninger som offentlige udbud, der på vores breddegrader er med til at forhindre korruption, faktisk gjorde det modsatte i Afghanistan. Folketinget er altså blevet forholdt væsentliger oplysninger, og det er en skandale, også selv om ministeriet meddeler, at man jo bare kom med forslag til, hvad der skulle ændres eller slettes. Den har man hørt før, og den bliver ikke mere sand af at blive gentaget. Denne sag vidner om, at Forsvarsministeriet og nogle ansatte der har haft mere travlt med at pleje eget ry og karrierer end at oplyse Folketinget sandfærdigt om, hvad der er foregået i Afghanistan. Det er ikke bare uhæderligt, det er at sætte sig over landets øverste parlamentariske forsamling.

Esbjerg

Video: Molboarbejde med massive vandmasser: Bilka-kryds oversvømmet da store regnmængder blev pumpet i ring

Annonce