Annonce
Tønder

En trist historie!

Annonce

Læserbrev:  Så gik turen igen engang gennem Løgumkloster på cykel, og igen var det en trist tur, fordi intet var sket. Træerne står stadig med slatne vandsække, sådan som de har gjort det uge efter uge efter uge næsten hele sommeren.

Fra Pinse i uge 23 til uge 29 blev der ikke vandet, så man kunne få øje på det. Endelig den 15. og 16. juli blev alle vandsækkene fyldt godt op, og derefter er der blevet sparsomt vandet af og til, tilsyneladende helt tilfældigt. Nu står træerne så med små krøllede blade, der er brune og visne i kanten, og nogle af de flotte træer har allerede bladløse toppe og visne grene.

Hvorfor?

Har ingen fået ansvar for at regne sig frem til, hvor meget vand så store træer har behov for, hvis de skal kunne etablere sig det første år, det år der er altafgørende for et godt resultat. Det ser ud til, at den opgave ikke er udført tilfredsstillende.


Har ingen fået ansvar for at regne sig frem til, hvor meget vand så store træer har behov for.

Fra læserbrevet


Anderledes ser træerne ud i Løgumgårde. Beboerne der fortæller, at vandsækkene bliver fyldt op hver mandag af kommunen. Træernes blade er store, grønne og spænstige, kronerne er tætte og ugennemsigtige, alt ser ud til at være i god groning. Hvorfor skal der i samme kommune fra by til by være så stor forskel på træpleje eller mangel på samme?

Hvem har svigtet? Er der ingen, der har fået ansvaret? Hvorfor er kommunen "vil-døv", når behovet bliver meldt ud? Sækkene er vel ikke anskaffet for at ligge splattet ud uge efter uge, måned efter måned? Det er vel meningen, at byfornyelsen skal lykkes, men det vil ikke med flotte vandlidende, døde træer. Tilmed får de heller ikke nogen hjælp af tagvandet, der stopper de sandfyldte afløbsrender, der ikke, som lovet er blevet renset. Cykelturen var igen trist, fordi intet var, som det burde være.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce