Annonce
Tarm

Endelig åbner skøjtesøen i Tarm - spørgsmålet er dog hvor længe

Det er med at komme ud på isen i Tarm, nu hvor den er sikker, for snart kan den være på tilbagetog igen. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Tarm: I Ringkøbing, i Skjern og syd for Hvide Sande har kuldeelskere siden sidste uge kunnet boltre sig på de kommunale skøjtebaner, mens deres ligesindede i Tarm har måttet vente på mere frost.

Nu er ventetiden i Tarm dog ovre, for mandag formiddag åbner Sandgårdsøen i Tarm for færdsel på isen. Det er kommunen, der står for at måle isens tykkelse, og den skal være over 13 centimeter, for at den vurderes sikker at skøjte på.

Allerede mandag for en uge siden åbnede Borgmesterhavnen i Ringkøbing for skøjteløb, mens Fredensgade i Skjern og fjorden ved Surfplads Syd ved Årgab fulgte trop torsdag.

Det kan dog blive en stakket frist for de skøjteglade i Tarm, for ifølge DMI vil temperaturen allerede tirsdag begynde at kravle over frysepunktet - og så kan iskappen hurtigt ryge under de 13 centimeter igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Flemming har rekorden for covid-patienter: 167 dage på intensiv

Sydjylland For abonnenter

93-årige Bent fik med besvær første corona-vaccination: Nu føler han sig tvunget til at skyde sidste stik til hjørne

Esbjerg

Direktør og bestyrelsesformand skal stå skoleret: Sydvestjyske Museer beder kommunen om hjælp efter millionunderskud på populært museum

Annonce