Annonce
Sport

Endelig en sejr til GGIF-kvinderne

GGIF's kvindehold i 3. division fik i denne weekend sæsonens første point. Arkivfoto
I femte forsøg blev det til en sejr for Grindsted GIF's kvindehold i 3. division. Gæsterne fra Lemvig Nissum Håndbold blev kørt over og sendt hjem med et nederlag på 12 mål.

Grindsted: Endelig! Efter fire nederlag på stribe kunne Grindsted GIF's bedste håndboldkvinder søndag sætte sæsonens første point ind på kontoen. De kom endda noget så eftertrykkeligt i hus, da gæsterne fra Lemvig Nissum Håndbold blev sendt hjem med et nederlag på hele 31-19.

Grindsted kom hurtigt foran med seks mål, og herefter blev forspringet stille og roligt udbygget.

- Det var ikke bare en sejr, men en fantastisk flot sejr over et hold, der virkelig blev kørt over. Det var bestemt ikke et dårligt mandskab, vi mødte, men vi formåede bare fra start til slut at stresse dem i forsvaret, lød det efter kampen fra Grindsted-træner Vibeke Andersen.

Annonce

Det hele fungerede

Indledningen på sæsonen har været vanskelig, men i denne kamp gik det hele op i en højere enhed.

- Angrebsmæssigt spillede vi i meget store dele af kampen med tålmodighed og med afstand til forsvaret, og vi formåede at gøre os langt mere spilbare. Ligeledes fik vi sat et flot tempo gennem det meste af kampen, hvilket betød, at vi fik splittet deres forsvar ad, sagde Vibeke Andersen, der er glad for, at det blev til mange kontrascoringer.

- I dag fungerede kontrafasen rigtig godt, og her nåede vi målet, lød det fra Vibeke Andersen, der også kunne se sit holds returløb fungere helt efter hensigten.

Grindsted GIF spiller sin næste kamp den 3. november på udebane mod Oddense-Otting, mens næste hjemmekamp er den 13. november klokken 19.45 i Magion, hvor Struer Håndbold kommer på besøg.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce