Annonce
Nordtyskland

Endelig falder smitten i Flensborg fra kritisk niveau

Modelfoto: Colourbox.
Annonce

FLENSBORG: Smittespredningen i Flensborg fortsætter med at falde. Hvor der søndag aften var 182 nye smittede per 100.000 indbyggere i løbet af syv døgn, er tallet mandag aften faldet til 165,3. Hermed fjerner Flensborg sig stadig mere fra den kritiske grænseværdi, hvor en incidens på 200 forpligter kommunen til at iværksætte drastiske forholdsregler.

Pinneberg ved Hamborg er stadig det lokalområde i Slesvig-Holsten, hvor situationen er mest kritisk. Her har der frem til mandag aften været 183,2 nye tilfælde på en uge. Det oplyser delstatens regering.

I løbet af et døgn er der blot opdaget 111 nye smittede i delstaten. 14 smittede har imidlertid mistet livet. Fire er døde i Kiel. Længere mod nord er ingen gået bort.

I Rendsburg-Eckernförde Amt er 11 nye testet positive på et døgn. I Nordfrisland er tallet ni og i Slesvig-Flensborg Amt fire. Flensborg Kommune har kun indberettet to.

I alt er der registreret 22.957 tilfælde af smitte med coronavirus i delstaten siden epidemiens begyndelse, hvor 769 er gået bort.

Omkring 27.200 smittede menes at være raske igen.

Før øjeblikket er 499 indlagt. 81 får intensiv behandling. 45 har behov for hjælp til at trække vejret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce