Annonce
Sport

Endelig: Nicki P. er tilbage i Holsted-truppen

Nicki Pedersen har på det seneste haft store problemer med brækkede knogler i den ene hånd. Derfor har han endnu ikke kørt for Holsted i denne sæson, men det bliver der lavet om på onsdag aften. Foto: Ulrik Pedersen

Og det er der i den grad brug for efter en vaklende sæsonstart. Endnu værre ser det ud for Esbjerg, hvor Leon Madsen er hentet ind som A-kører. Endelig kan Grindsted ser frem til en hård opgave i Slangerup.

For første gang i denne sæson har Holsted Nicki Pedersen med på holdkortet, når det onsdag aften gælder matchen i Fjelsted på Fyn.

Det er naturligvis en gigantisk styrkelse med den tidligere tredobbelte individuelle verdensmester på holdet, der blot har vundet en enkelt af sæsonens første fire matcher, men Holsted vil ikke få noget forærende i Fjelsted, der i sidste uge vandt de to holds første møde i sæsonen med overbevisende 47-37.

Hos Esbjerg skal der også meget snart til at ske noget. Holdkaptajn René Bach & Co. er agterlanterne i ligaen med lutter nederlag i sæsonen. Onsdag er Leon Madsen så indkaldt som A-kører i stedet for Niels-Kristian Iversen, der mandag var gennem et mindre indgreb i skulderen, når Holstebro kigger forbi Granly Speedway Arena.

Esbjerg kan dog på ingen måde tage sejren for givet, da Holstebro har stærke kørere som Kenneth Bjerre og Bjarne Pedersen med på holdet.

Onsdag skal Grindsted også ud at køre. Den venter utvivlsomt en svær udebanematch mod Slangerup, da Grindsted blandt andet må undvære Patrick Hougaard, der var impliceret i et grimt styrt i sidste uge.

Esbjerg-Holstebro, Fjelsted-Holsted og Slangerup-Grindsted begynder kl. 18.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce