Annonce
Sport

Endelig: Nicki P. er tilbage i Holsted-truppen

Nicki Pedersen har på det seneste haft store problemer med brækkede knogler i den ene hånd. Derfor har han endnu ikke kørt for Holsted i denne sæson, men det bliver der lavet om på onsdag aften. Foto: Ulrik Pedersen

Og det er der i den grad brug for efter en vaklende sæsonstart. Endnu værre ser det ud for Esbjerg, hvor Leon Madsen er hentet ind som A-kører. Endelig kan Grindsted ser frem til en hård opgave i Slangerup.

For første gang i denne sæson har Holsted Nicki Pedersen med på holdkortet, når det onsdag aften gælder matchen i Fjelsted på Fyn.

Det er naturligvis en gigantisk styrkelse med den tidligere tredobbelte individuelle verdensmester på holdet, der blot har vundet en enkelt af sæsonens første fire matcher, men Holsted vil ikke få noget forærende i Fjelsted, der i sidste uge vandt de to holds første møde i sæsonen med overbevisende 47-37.

Hos Esbjerg skal der også meget snart til at ske noget. Holdkaptajn René Bach & Co. er agterlanterne i ligaen med lutter nederlag i sæsonen. Onsdag er Leon Madsen så indkaldt som A-kører i stedet for Niels-Kristian Iversen, der mandag var gennem et mindre indgreb i skulderen, når Holstebro kigger forbi Granly Speedway Arena.

Esbjerg kan dog på ingen måde tage sejren for givet, da Holstebro har stærke kørere som Kenneth Bjerre og Bjarne Pedersen med på holdet.

Onsdag skal Grindsted også ud at køre. Den venter utvivlsomt en svær udebanematch mod Slangerup, da Grindsted blandt andet må undvære Patrick Hougaard, der var impliceret i et grimt styrt i sidste uge.

Esbjerg-Holstebro, Fjelsted-Holsted og Slangerup-Grindsted begynder kl. 18.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland For abonnenter

Trods udsigt til blodrødt regnsskabsår: Hotel Koldingfjord satster stort på opgradering af personalet

Annonce