Annonce
Aabenraa

Endelig: SønderjyskE-kvinder fik deres revanche

Leonora Demaj var i lødagens udekamp mod Bjerringbro farlig både på skud ude bagfra og på gennembrud, og med sine syv mål blev hun da også kåret som kampens spiller. Arkivfoto: André Thorup
SønderjyskE's håndboldkvinder slog på udebane Bjerringbro FH 27-22. Rutinen slog til, da det begyndte at brænde på.

Bjerringbro: Det var ekstra langt mellem Bjerringbro og Aabenraa onsdag aften den 17. april.

Sådan føltes det i hvert fald for SønderjyskE-cheftræner Olivera Kecman og hendes spillerne, efter de højst skuffende havde tabt til hjemmeholdet og dermed endnu en gang sat muligheden for at rykke op i ligaen over styr.

Lørdag var stemningen anderledes festlig i SønderjyskE-bussen. Med en sejr på 27-22 var revanchen i hus, der står nu fire point efter to kampe på kontoen, og der var ingen, der behøvede at sidde og trykke sig ned i sædet, fordi de ikke havde bidraget til sejren i det midtjyske.

- Vi havde det sådan, at den kamp bare skulle vindes, så vi kunne få rystet skuffelsen fra sidste sæson af os, og vi vandt på flot kollektivt spil, forklarede Olivera Kecman kort efter slutfløjtet i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter.

Annonce

Kampen i tal

Bjerringbro FH - SønderjyskE 22-27 (11-15)

Stillinger undervejs: 5-5, 7-10, 10-12, 12-18, 16-21, 22-23.

Topscorere Bjerringbro: Eline Osland 6, Line Gyldenløve Kristensen 6 (2).

SønderjyskE: Leonora Demaj 7, Caroline Rasmussen 5 (2), Sofie Schelde-Rasmussen 4, Camilla Aastrup 3, Helena Rut Örvarsdottir 3, Sandra Wrede 2, Louise Andresen 1, Ljubica Pavlovic 1, Celina Hehnel Hansen 1.

Udvisninger: Bjerringbro 3, SønderjyskE 2.

Tilskuere: 300.

Alle fik spilletid

Hun havde især ros til forsvarsspillet, som havde haltet noget i premierekampen mod Roskilde Håndbold for en uge siden.

- Jeg var ikke tilfreds med forsvarsarbejdet i den kamp, så det har vi arbejdet med i ugens løb, og i dag tog de virkelig fat. Det var en rigtig, rigtig god præstation. Det var forsvaret, der gav os sejren, lød analysen af indsatsen, der nu heller ikke i den modsatte ende var noget at kimse ad.

Her fik cheftræneren og den nye assistent, Martin Ritto, alle bragt i spil.

- Det var dejligt endelig at have mulighed for at skifte ud, og de bidrog alle med noget, forklarede Kecman, der stadig har sidste sæsons topscorer, Celina Hansen, på skånekost, fordi hun har lidt problemer med et knæ. Rutinen fornægtede sig dog ikke, da der var brug for den.

En hård start

- Vi sætter Celina ind, da Bjerringbro får reduceret til 22-23 med seks minutter igen. Da er vi i en lille krise, som vi heldigvis får knækket, fordi Celina lige laver en tre-fire gode ting, opsummerede cheftræneren afslutningen på kampen, der jo altså endte med en komfortabel sejr på fem mål.

SønderjyskE spiller næste gang lørdag den 21. september på hjemmebane mod DHG. Endnu et af de hold, Olivera Kecman forventer kommer til at spille med i toppen:

- Jeg synes, vi i forhold til nogle af de andre hold har en lidt hård start med tre kampe mod andre tophold. Så det er dejligt at have fire point allerede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce