Annonce
Erhverv

Endelig: Wow Park åbner den 11. juni

Wow Park er fuld af forlystelser. Der er tale om en slags legepark, hvor legebørnene både kommer højt op i vejret og ned under jorden. Foto: PR-foto: Wow Park
Den officielle åbning er blevet forsinket på grund af coronakrisen. Men nu kan Wow Park endelig slå dørene op. Torsdag den 11. juni bliver den røde snor klippet til Billunds nye turistattraktion.
Annonce

Billund: Det bliver den 11. juni, at dørene for første gang bliver slået op til Billunds nyeste turistattraktion, Wow Park.

Åbningen bliver som så meget andet forsinket af den aktuelle coronakrise, og derfor bliver åbningen markeret med besøg af en flok særligt inviterede skolebørn. Så længe coronakrisen raser, vil myndighedernes retningslinjer blive nøje fulgt.

- Wow Park råder heldigvis over et areal svarende til knap 40 fodboldbaner, og størstedelen af vores aktiviteter foregår udendørs med rig mulighed for at holde afstand til både vores personale og andre gæster. Det skal være trygt og sikkert at besøge Wow Park, og derfor holder vi os hele tiden opdaterede omkring myndighedernes anbefalinger, siger medstifter og administrerende direktør Jacob Hindhede i en pressemeddelelse.

Vi glæder os naturligvis over udsigterne til at blive en del af det store oplevelsestilbud, der findes i Billund. Vi byder ind med et koncept, der adskiller sig fra de øvrige tilbud i området.

Jacob Hindhede, medstifter og administrerende direktør, Wow Park

Annonce

Konceptet skiller sig ud

Wow Park i Skjern bliver årligt besøgt af cirka 35.000 gæster. Dermed vil Billund med endnu en attraktion blive endnu mere interessant for turister og andre besøgende.

- Vi glæder os naturligvis over udsigterne til at blive en del af det store oplevelsestilbud, der findes i Billund. Vi byder ind med et koncept, der adskiller sig fra de øvrige tilbud i området, siger Jacob Hindhede.

Wow Parks koncept går ud på, at naturens rammer bliver benyttet. Der er omkring 100 legeaktiviteter såsom huse i trætoppene, hængebroer i op til 14 meters højde, underjordiske huler og gigantiske hoppenet.

- Med Wow Park har vi skabt et univers, hvor store og små leger og lærer i skoven, mens de bevæger sig i legeuniverser i trækronerne, under jorden og i skovbunden. Vi har set utallige forvandlinger af folk, der troede, de var for gamle til at lege, som pludselig er dem, der griner allerhøjest. Sådan er det i parken i Skjern, og sådan bliver det i Billund i endnu større målestok, siger Jacob Hindhede.

Coronakrisen har givet ejerne mulighed for en ekstra grundig testning af konceptet. Legebørn mellem 2 og 102 har således testet den nye Wow Park.

Coronakrisen har udskudt åbningen af Wow Park i Billund. Parken skulle på nuværende tidspunkt allerede have været åben, men det bliver den 11. juni, at parken slår dørene op. Foto: PR-foto: Wow Park
Det er børdrene Jacob Hindhede og Aage Hindhede, der står bag konceptet Wow Park. De driver i forvejen en attraktion i Skjern, og den 11. juni åbner Wow Park i Billund. Foto: PR-foto: Wow Park
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Hver femte turist ønsker mere afstand

Esbjerg

Livsfarlige udspring i lystbådehavn: Unge badegæster blev bortvist fra Esbjerg Strand

Kolding For abonnenter

SF'er opfordrede Søvndal til at gå efter borgmesterposten i vinter: - Nu kan vi måske få en reel valgkamp

Annonce