Annonce
Erhverv

Endelig: Wow Park åbner den 11. juni

Wow Park er fuld af forlystelser. Der er tale om en slags legepark, hvor legebørnene både kommer højt op i vejret og ned under jorden. Foto: PR-foto: Wow Park
Den officielle åbning er blevet forsinket på grund af coronakrisen. Men nu kan Wow Park endelig slå dørene op. Torsdag den 11. juni bliver den røde snor klippet til Billunds nye turistattraktion.

Billund: Det bliver den 11. juni, at dørene for første gang bliver slået op til Billunds nyeste turistattraktion, Wow Park.

Åbningen bliver som så meget andet forsinket af den aktuelle coronakrise, og derfor bliver åbningen markeret med besøg af en flok særligt inviterede skolebørn. Så længe coronakrisen raser, vil myndighedernes retningslinjer blive nøje fulgt.

- Wow Park råder heldigvis over et areal svarende til knap 40 fodboldbaner, og størstedelen af vores aktiviteter foregår udendørs med rig mulighed for at holde afstand til både vores personale og andre gæster. Det skal være trygt og sikkert at besøge Wow Park, og derfor holder vi os hele tiden opdaterede omkring myndighedernes anbefalinger, siger medstifter og administrerende direktør Jacob Hindhede i en pressemeddelelse.

Vi glæder os naturligvis over udsigterne til at blive en del af det store oplevelsestilbud, der findes i Billund. Vi byder ind med et koncept, der adskiller sig fra de øvrige tilbud i området.

Jacob Hindhede, medstifter og administrerende direktør, Wow Park

Konceptet skiller sig ud

Wow Park i Skjern bliver årligt besøgt af cirka 35.000 gæster. Dermed vil Billund med endnu en attraktion blive endnu mere interessant for turister og andre besøgende.

- Vi glæder os naturligvis over udsigterne til at blive en del af det store oplevelsestilbud, der findes i Billund. Vi byder ind med et koncept, der adskiller sig fra de øvrige tilbud i området, siger Jacob Hindhede.

Wow Parks koncept går ud på, at naturens rammer bliver benyttet. Der er omkring 100 legeaktiviteter såsom huse i trætoppene, hængebroer i op til 14 meters højde, underjordiske huler og gigantiske hoppenet.

- Med Wow Park har vi skabt et univers, hvor store og små leger og lærer i skoven, mens de bevæger sig i legeuniverser i trækronerne, under jorden og i skovbunden. Vi har set utallige forvandlinger af folk, der troede, de var for gamle til at lege, som pludselig er dem, der griner allerhøjest. Sådan er det i parken i Skjern, og sådan bliver det i Billund i endnu større målestok, siger Jacob Hindhede.

Coronakrisen har givet ejerne mulighed for en ekstra grundig testning af konceptet. Legebørn mellem 2 og 102 har således testet den nye Wow Park.

Coronakrisen har udskudt åbningen af Wow Park i Billund. Parken skulle på nuværende tidspunkt allerede have været åben, men det bliver den 11. juni, at parken slår dørene op. Foto: PR-foto: Wow Park
Det er børdrene Jacob Hindhede og Aage Hindhede, der står bag konceptet Wow Park. De driver i forvejen en attraktion i Skjern, og den 11. juni åbner Wow Park i Billund. Foto: PR-foto: Wow Park
Annonce
Erhverv For abonnenter

Høsten er landmændenes eksamen: Det tegner til en middelpræstation til god pris

Danmark

Mandagens coronatal: 70 procent har fået det første stik

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Lokal politiker fik Hyballa-banner flået ned af kontrollører: - Min grænse går, når træneren bliver beskyldt for vold

Varde For abonnenter

Mangeårig redder og tillidsmand om fartbøder til frivillige: Vi taber hver eneste gang

Vejen

Adolf er en af kommunens ældste borgere: Antallet af ældre over 100 år er steget

Sønderborg For abonnenter

Brødre med succes: Omsætning i korn- og foderstofselskab er vokset eksplosivt med dem i spidsen

Varde For abonnenter

Succes i specialklassen: Nu er hunde de nye hjælpelærere

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv For abonnenter

Eventyret på Industrisvinget: Fra lys idé til succesfuld forretning

Tønder

Bingo: Vognmand investerer massivt i fremtiden

EfB

Hyballa: Jeg ville elske at arbejde med van der Vaart

Erhverv

Nystartet firma med gaderacer har solgt fire biler: - Vi går efter en slutspurt efter sommeren

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Karakterer: Forsvarer overbeviser igen, og midtbanemand ramte den lige i rumpetten

Aabenraa

Beboere savner plejehjemmets gæsteværelse

Annonce