Annoncørbetalt indhold

Ender du ofte med takeaway i stedet for hjemmelavet mad? Her er vores råd til at lave mere mad selv

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kan du pizzamandens telefonnummer udenad, eller synes du, at posten til junk og fastfood efterhånden fylder for meget i det månedlige regnskab? Hvis dette er tilfældet for dig, så bør du læse med videre i artiklen her. Vi synes nok alle, at restaurantmad eller takeaway er lækkert, men samtidigt er det mange gange usundt og dyrere end hjemmelavede måltider. Derfor følger her vores til tips at lave mere mad selv.

Køkkenredskaber

Annonce

Grunden til at nogle mennesker helst ikke laver med selv, er, at de simpelthen mangler de fornødne køkkenredskaber. Som udgangspunkt er det en god ide at have nogle gryder i forskellige størrelser, en stegepande, et par gode og skarpe knive og ligeledes et skærebræt. Disse er basale og meget brugbare køkkenredskaber, som kan købes hos scanpan. Derudover bør du have kogeplader og en ovn, eventuelt samlet i et komfur, da disse er nemme og traditionelle måder at tilberede mad på. Når du har de grundlæggende køkkenting, kan du forsøge at udvide samlingen med andre ting tilpasset dine behov og dit niveau som hjemmekok.

Få inspiration på nettet

Indimellem er bare nemmere at bestille mad udefra, fordi man ved, at maden er veltilberedt og velsmagende. Dette ved man nemlig ikke med sikkerhed, hvis man blot kaster sig ud i at lave sin egen ret. Men du skal jo starte et sted med sine egne retter og hertil kan du heldigvis finde masser af inspiration på nettet. Madlavningshjemmesiderne, madbloggerne og madlavningstutorials står i kø for at hjælpe dig på vej med et smagfuld og hjemmelavet måltid. Der skulle i hvert fald være nok hjælp at hente uanset om du kun lige har lært at skrælle kartofler, eller hvis du mangler et nyt twist eller spin på din pastaret.

Lav mad til en ven eller gem resterne

Det kan indimellem være demotiverende at lave mad til bare én person. Dette kan du hurtig løse ved at invitere venner eller familie på besøg til et dejligt måltid. I samme ombæring kan du invitere med ud i køkkenet og så bliver madlavningen både mindre ensom og måske endda inspireret af din gæst. Hvis det i længden bliver dyrt at have middagsgæster, skal du også huske at resterne fra et stort, hjemmelavet måltid kan gemmes og sikkert også fryses. Mange slags mad smager fint kolde såvel som genopvarmede. Hvis du i stedet fryser resterne ned, kan du tage dem op igen en dag, hvor du ellers er på tærsklen til at ringe til pizzamanden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.