Annonce
Kolding

Endnu en bank flytter fra midtbyen: Flytter ind på tredje sal i nybyggeri tæt på storcentret

Jyske Bank flytter fra midtbyen til en adresse på Skovvangen tæt på Kolding Storcenter.  - Vi kigger på, hvor det er nemt at komme til. Det gælder for medarbejdere og kunder, og så skal der være gode parkeringsforhold, siger Michael Haahr Andersen, der er markedsdirektør i Jyske Bank. Foto: Google View
Jyske Bank vil erobre markedsandele i Kolding, og som en del af indsatsen har banken valgt at flytte ind i et nybyggeri tæt ved storcentret.

Kolding: Det seneste års tid har Jyske Bank undersøgt, hvor Kolding-afdelingen fremover skal ligge. Nu er valget faldet på en placering på Skovvangen et stenkast fra Kolding Storcenter.

Kolding-afdelingen, der på erhvervssiden dækker både Kolding og Haderslev, siger dermed farvel til Jernbanegade.

- Vi har brug for at ligge centralt, når vi taler infrastruktur. Det er samtidig ingen hemmelighed, at den trafik, der engang var fra gågaden, er meget mindre. Og erhvervskunderne kommenterer mest på, at parkeringsforholdene er dårlige, siger Michael Haahr Andersen, der er markedsdirektør på erhvervsområdet i Sydjylland.

Annonce

- Vi kigger på, hvor det er nemt at komme til. Det gælder for medarbejdere og kunder, og så skal der være gode parkeringsforhold. Vi kiggede også ned på havnen. Men vi kunne ikke finde det rigtige, og trafikken er også meget tæt ved havnen, siger Michael Haahr Andersen.

Plads til at vokse

I stedet flytter Jyske Bank ind i et nybyggeri på Skovvangen. Her bygger Ingeniør'ne et nyt Kolding-domicil, hvor de bygger en ekstra etage til Jyske Bank. Banken får egen indgangen, et selvbetjeningsområde og rykker ind på tredje etage, hvor de kan holde møder med udsigt over golfbanen og storcentret.

- Ingeniør'ne var godt i gang med planerne, men de rettede planerne til, inden de begyndte at støbe, så det kunne bære en etage mere, siger Michael Haahr Andersen.


Vi er sultne på noget mere i Kolding. Vi har knap så godt fat her som andre steder.

Michael Haahr Andersen, markedsdirektør i Jyske Bank


Banken flytter i de nye lokaler den 1. marts 2022. I dag er der omkring 15 ansatte på Kolding-kontoret, og i de nye omgivelser er der plads til at afdelingen kan vokse.

- Vi får det indrettet, så det passer til det at drive bank. Der var engang brug for store arealer til kasser og bokse. Det har vi ikke mere. Men der er plads til, at afdelingen kan vokse, siger Michael Haahr Andersen.

Annonce

Vi vil Kolding

Jyske Bank har ligget i Jernbanegade siden 1996, og beslutningen om at flytte falder sammen med, at der i maj er kommet en ny afdelingsdirektør, Martin Juul, der skal stå i spidsen for en offensiv strategi, der skal skaffe flere kunder i butikken. Den nye direktør afløser Poul Brændekilde, der har fået nyt job som afdelingsleder i Kreditbanken.

- Vi er sultne på noget mere i Kolding. Vi har knap så godt fat her som andre steder. Vi har allerede mange gode kunder og medarbejdere, men vi fylder ikke helt det, som vi gerne vil, siger Michael Haahr Andersen.

- Vi er ambitiøse og vil gerne have større markedsandele end i dag. Det er noget af det, som ligger til grund for beslutningen. Vi vil gerne sende et signal om, at vi vil Kolding, og vi vil vokse, siger Michael Haahr Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce