Annonce
Sønderborg

Endnu en butik lukker i gågaden: Telenor drejer nøglen om

Telenor på Perlegade er lukket, og to medarbejdere er blevet opsagt. Kunderne kan stadigvæk henvende sig i butikken i Bilka.
Telenors butik på Perlegade er lukket. Telekæden opfordrer kunder til at henvende sig i deres butik, som har til huse i Bilka.
Annonce

Sønderborg: "Butikken er lukket. Vi beklager, at du er gået forgæves. Vi er klar til at betjene dig i vores butik Bilka Sønderborg".

Det er de ord, der møder en på Telenors butik på Perlegade 33. Butikken er en af 13 butikker, som landet over er blevet lukket oplyser Telenor i en pressemeddelelse.

- Under corona er vi blevet yderligere bekræftet i behovet for et diversificeret kanalmix, og vi kan se, at flere danskere fastholder de ændrede adfærdsmønstre og søger online, og derfor har vi valgt at investere i nye salgskanaler, digitale platforme og nye beliggenheder, mens vi på samme tid lukker 13 af vores butikker, siger Tor-Arne Fosser, markedsdirektør for privatkunder i Telenor, i en pressemeddelelse.

Lukningen kommer som konsekvens af en ændret adfærd ved forbrugerne, som Telenor har oplevet i endnu højere grad søger mod nettet og butikker i supermarkeder og storcentre.

Annonce

To er blevet opsagt

Telenor oplyser, at ved lukningen er to medarbejdere blevet opsagt, og at man anbefaler eventuelle kunder at henvende sig i deres butik i Bilka Sønderborg.

De resterende medarbejdere blevet tilbudt job i butikken i Bilka, men Telenor kan ikke oplyse noget om, hvor mange som tager imod tilbuddet, da medarbejderne har tid til at overveje det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce