Annonce
Ribe Esbjerg HH

Endnu en håndboldkamp aflyst: Ribe-Esbjergs juleferie forlænget med en dag

Anders Thomsen slipper for at skulle råbe instrukser på onsdag, hvor kampen mod Lemvig-Thyborøn er aflyst. Arkivfoto: Ole Nielsen.
På onsdag skulle Ribe-Esbjerg og Lemvig-Thyborøn have spillet kamp. Men på grund af smitte med Covid-19 i truppen for Lemvig-Thyborøn bliver opgøret udskudt.

Håndbold: Onsdag aften skulle Ribe-Esbjerg have haft Lemvig-Thyborøn på besøg til en hjemmebanekamp, hvor Ribe-Esbjerg skulle forsøge at revanchere nederlaget på 29-27 fra sidste opgør.

Men revanchen må vente. Der er udbrudt smitte af Covid-19 i Lemvig-truppen, hvor der er fem bekræftede tilfælde og derved er grænsen for, hvornår en kamp kan spilles, blevet overskredet.

Nu skal der findes en ny dato for, hvornår de to hold kan mødes. Og det ligger nok et stykke ude i fremtiden, siger Ribe-Esbjergs cheftræner, Anders Thomsen.

Annonce

- Vi er jo henne i februar eller marts. Der skal vi have fundet et spilletidspunkt, hvor det passer ind i programmet.

- Den skal jo afvikles, så vi må have fundet et tidspunkt i februar-marts, hvor vi kan spille den her kamp. Så må vi se, hvordan og hvorledes, fortæller han.

Han er ikke bekymret for, at det kan ende med et for tæt program med trætte spillere, når der skal lægges en ekstra kamp ind i programmet senere.

- Man kan sige, at vi i forvejen er jo i et program, hvor vi skulle have spillet, hvor vi er i et forholdsvist pakket program, hvor spillerne også er brugte og slidte, så det tror jeg ikke ændrer noget. Så længe vi ved det og kan planlægge efter det.

- Det er jo Corona, der driller lidt, og det må vi tage højde for. Det er som alt muligt andet i samfundet så skal vi tilpasse os, og det finder vi også en løsning på. Vi ærgrer os selvfølgelig over, at vi ikke skal spille, fordi vi havde gjort klar til det, men så glæder vi os over, at vi får juleferie en dag før, og kan komme tidligere hjem til familien, siger Anders Thomsen.

En kamp som mange andre

For Anders Thomsen skulle det have været et gensyn med en klub, han tidligere har stået i spidsen for som træner. Men det er nu ikke noget, der fylder særlig meget. Det ville have været en kamp, som så mange andre, siger han.

- Om vi skal spille mod Lemvig eller Aalborg, det er sådan set ligegyldigt. Vi prøver at angribe alle kampene, som de nu er. Nu skulle vi spille hjemme hos os mod Lemvig, så det er jo ikke sådan, at jeg skulle tilbage til Lemvig. Det var vi i efteråret, og det var ikke en specielt sjov oplevelse.

- Selvfølgelig glæder vi os til at revanchere os mod Lemvig og det har vi også planer om at gøre, når vi skal spille mod dem i februar eller marts. Så den putter vi bare i lommen og gemmer, og så ser vi mod næste kamp, og det er så Aalborg, vi skal møde den 27.

Annonce

Friske spillere til træning

Det kom heller ikke som et stort chok, at kampen blev aflyst, da Lemvig-Thyborøn ikke er første klub, der må aflyse på grund af Covid-19. I Ribe-Esbjerg er man dog indtil videre sluppet for smitten, og det er da også en fordel, da spillerne så kan passe deres træning.

- Vi har ikke nogen overhovedet, der er ramt af Corona, så vi har været heldige. Det kan vi selvfølgelig få på et tidspunkt, det ved vi ikke. Det kan man jo ikke gardere sig imod.

- En ting er ikke at have dem med (smittede spillere, red.) noget andet er også, at de ikke træner i den periode, de er ramt. Vi forsøger i hvert fald at gøre, hvad vi kan og opfordrer spillerne til, at de skal passe på sig selv og hinanden, afslutter Anders Thomsen.

Annonce
Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Familie betalte selv for succesfuld genoptræning efter voldsom blodprop, men nu er Linda opgivet af kommunen: Jeg troede, systemet var til for at hjælpe borgeren

Erhverv For abonnenter

Se listen: 34 Kolding-firmaer og 88 medarbejdere blev ramt af konkurs i 2021

Tønder For abonnenter

På størrelse med 3000 fodboldbaner: Virksomhed vil forsyne stort set hele Sønderjylland med gigantisk solcellepark

Aabenraa

Boligsalget sætter endnu engang rekord: Tyskere er vilde med at flytte til Aabenraa

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Kultur For abonnenter

Lars bor i et hus med en helt særlig historie: Fra sin altan har han en unik udsigt over hele Kolding

Ribe Esbjerg HH

Vigtig underskrift: Anfører forlænger sin kontrakt med Ribe-Esbjerg

Erhverv For abonnenter

Så er den gal igen: Grillkiosk får bøde for indtørret kødsaft, fedtperler og seks kolde pølser med en afløbsslange henover

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Aabenraa For abonnenter

Tysk par er faldet perfekt til i Hostrupskov: - Naboerne kom med blomster efter få dage

Varde For abonnenter

Trafikplaner for millioner i Blåvand holder for rødt lys - er først færdig i 2025

Haderslev

Konservativ opsang: - Stop den discountbutik. Det bliver området ikke kønnere af

Annonce