Annonce
112

Endnu en nattetur for brandvæsenet: Bil udbrændte i skov

Det blev en usædvanlig travl aften og nat for det lokale brandvæsen. Den sidste tur, de kørte ud af en række, var til en bilbrand i Hannerup Skov. Arkivfoto: Kathrine Jensen

Fredericia: Med to minutters mellemrum modtog Trekantbrand anmeldelser om en bilbrand, men det viste sig, at det drejede sig og selvsamme bil – anmelderne var to forskellige med to forskellige adresser. Deraf opstod forvirringen.

Kort før klokken 02 i nat måtte Trekantbrand rykke ud til en bil, der var omgivet af flammer, parkeret på rastepladsen ved Hannerup Skov, på Hannerup Brovej.

- Den var fuldstændig overtændt, da vi kom derud, lyder det fra Per Møller Jensen, indsatsleder ved Trekantbrand.

Han oplyser samtidig, at bilen brændte helt ud. Der var ingen personer i eller omkring bilen. Politiet var ligeledes til stede ved brandstedet. Det oplyser torsdag morgen, at der skal kigges nærmere på den udbrændte bil i løbet af torsdagen. Det er endnu uvist, om bilen er stjålet.

Onsdag aften og natten til torsdag rykkede det lokale brandvæsen ud til ikke mindre end fire forskellige brande. Foruden bilbranden nævnt her, rykkede Trekantbrand ud til Carlsberg, en lejlighed i Kongensstræde og en melding om forurening på Egeskovvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Indbrudstyv brød vindue op

Leder For abonnenter

Ordnet Brexit er langtfra sikret

Torsdag var der grund til at drage et lettelsens suk, da den britiske premierminister Boris Johnson på Twitter meddelte, at der var forhandlet en aftale på plads om Brexit. Det er godt nyt ikke blot for Storbritannien, men også for alle os andre. EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, bekræfter, at parterne er blevet enige om en aftale, han betegner som retfærdig og balanceret aftale for EU og for Storbritannien. Naturligvis er det grundlæggende trist, at briterne nu er på vej ud af det europæiske fællesskab. Om det på sigt vil være en fordel for nationen kan der også sættes et stort spørgsmålstegn ved. Det sagt er der dog grund til at glæde sig, fordi skilsmissen nu forhåbentlig kan gennemføres i mindelighed. Det modsatte kunne have medført omfattende kaos med nye handelsbarrierer i Europa. Markedet reagerede da også prompte på meldingen, der fik kursen på det britiske pund til at stige. Dog er det forhastet allerede nu at glæde sig over udsigten til et ordnet Brexit. Om britisk politik kan man kun forudsige, at den er uforudsigelig. Johnsons forgænger som premierminister, Theresa May, fik jo ligeledes forhandlet sig til rette med EU for blot efterfølgende at blive ydmyget i det hjemlige parlament. Man kan frygte, at det scenarie gentager sig. Den britiske regerings nordirske støtteparti har allerede vendt tommelen ned for aftalen. Hos de øvrige partier er velviljen over for Boris Johnson samtidig uhyre begrænset. Måske kan lysten til at smække premierministeren en politisk lussing vise sig større end den sunde fornuft, som en aftale ville være udtryk for. Den danske regering har nærlæst aftalen. Efter det forklarede statsminister Mette Frederiksen, at hun er villig til at strække sig meget langt for at få tingene på plads. Man kan kun håbe, at samme besindighed vil indfinde sig i parlamentet i Westminster Palace. Sikkert er det imidlertid ikke. Så nok er EU og Storbritannien nået et nødvendigt skridt videre. Men i mål er vi ikke.

Annonce