Annonce
Esbjerg Energy

Endnu en ny back til Esbjerg Energy

Esbjerg Energy har hentet endnu en brik til den kommende sæsons trup. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Esbjerg Energy: Der er gang i kuglepennen i disse dage. Først blev den canadiske back Davis Vandane præstenteret, og nu er endnu en back klar for Esbjerg Energy.

Ishockeyklubben henter den 25-årige amerikaner Cam Knight på en kontrakt, der løber i den kommende sæson. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Efter en sæson i den amerikanske ECHL ønsker han at prøve sig af i europæisk ishockey.

- Cam Knight har et rigtigt godt skøjteløb med alle de fordele, som det giver ham og holdet. Han er i stand til at sætte vores overtalsspil op. Han er ikke bare bevægelig, men kan også flytte pucken rundt med de rigtige pasninger og afslutninger. Og så er han samtidig en spiller, der har et stort udviklingspotentiale, som jeg tror han vil forløse i Esbjerg, siger cheftræner Jason Jaspers.

Den 185 cm høje Energy-back repræsenterede Tulsa Oilers i ECHL, hvor han spillede 59 kampe, scorede otte mål og er noteret for 27 point.

- Jeg mener, at vi i Cam Knight har en naturlig lederskikkelse. En spiller, der kan gå foran og vise det gode eksempel i kamp, til træning og i omklædningsrummet. Nogle mennesker har en særlig evne til at gå forrest og inspirere andre. I Cam Knight har vi sådan et menneske, vurderer Energy-træneren.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

4. klasse-elever og lærere sendt hjem fra Kirstinebjergskolen - en smittet elev sendte klassen hjem

Annonce