Annonce
Sønderjyske Herrehåndbold

Endnu en ung spiller får kontrakt med SønderjyskE

Pelle Mørk Andersen får kontrakt med SønderjyskE til sommeren 2023. Pressefoto

HÅNDBOLD: SønderjyskE har skrevet kontrakt med endnu et lokalt talent.

19-årige Pelle Mørk Andersen, der har fået sin håndboldopdragelse i Kværs, Sydstjernen og Rødekro-Aabenraa Håndbold, har vist sig så godt frem under træningerne med SønderjyskE Herrehåndbold, at han nu er blevet belønnet med en treårig kontrakt. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Pelle Mørk Andersen har imponeret til træningerne med ligatruppen, og derfor tilknytter vi endnu et ungt talent fra Aabenraa. Han er en fysisk spændende spiller med stor eksplosivitet i sit spil, og han magter flere skudvarianter og er dygtig individuel, men han skal udvikle en større spilforståelse og dermed sit vurderingsspil på seniorniveau. Han kommer med den rigtige ydmyghed og indstilling, og det betyder meget for hans udviklingsmuligheder, siger assistenttræner i SønderjyskE Herrehåndbold, Rasmus Glad Vandbæk.

Annonce

Den 19-årige spiller ser frem til at blive en fast del af holdet.

- Jeg har valgt at skrive kontrakt med SønderjyskE, da jeg mener, at klubben kan udvikle mig endnu mere. Det viser, at klubben vil os unge, hvilket især er fedt, fordi jeg kommer fra en af omegnsklubberne, og det viser, at SønderjyskE holder øje med, hvad der sker i lokalområdet, siger Pelle Mørk Andersen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Kvinde anholdt med favnen fuld: Sigtet for at stjæle indbo og ejendele fra sammenstyrtet hus

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce