Annonce
Esbjerg

Endnu et centralt butikslokale er lejet ud: Vicky flytter ind med ny klinik

Det er Vicky Lagoni med sine lindrende hænder, der i oktober flytter ind i de tomme lokaler i Saltgade. Her åbner den statsautoriserede fodterapeut klinikken Lagoni Fodterapi. Foto: Jacob Schultz
Håndværkere er i fuld gang med at gøre klar til, at fodterapeut Vicky Lagoni sidst i oktober åbner sin egen klinik i Saltgade i Ribe.

Ribe: Der kommer nyt liv i et af de få tomme butikslokaler i det centrale Ribe, når Vicky Lagoni 25. oktober åbner dørene i de rammer, der tidligere husede Dit Hørecenter i Saltgade.

Vicky Lagoni er statsautoriseret fodterapeut, og har i en periode haft klinik på Kastanie Allé i det østlige Ribe sammen med fod- og fysioterapeut Michaela Søllingvraa i virksomheden Fod og Fysioterapi.

For Vicky Lagoni opstod der en pludselig mulighed, da lokalerne i Saltgade blev ledige.

Annonce

- Jeg har ikke decideret været på udkig, men siden jeg blev uddannet, har jeg altid haft en drøm om at blive selvstændig og have min egen klinik. Så nu slog jeg til, og med beliggenheden kommer jeg til at blive meget mere synlig, selv om jeg, med det jeg laver, ikke ligefrem henvender mig til strøgkunder, siger 51-årige Vicky Lagoni.

Plejer eller terapeut

Under navnet Lagoni Fodterapi vil hun tilbyde alt inden for fodterapi som eksempelvis behandling af diabetiske fodproblemer, opbygning af ødelagte negle, bøjlebehandling af nedgroede negle og behandling af smertefulde fodvorter, ligtorne med mere, og hun forklarer, at der er stor forskel på typer af fodpleje.

- Der er markant forskel på en fodplejer og en fodterapeut. Plejeren er mere wellness-orienteret, mens vi som terapeuter er sundhedsfagligt orienteret, og hvor man med en autorisation har en lang række krav, der skal overholdes om blandt andet hygiejne og efteruddannelse, ligesom vi er underlagt Styrelsen for Patientsikkerhed. Der er et stort behov for terapeuter, jeg ved i hvert fald, at der er masser af lave til os, der er i Ribe, siger hun.

Annonce

Blomsterdekoratør

Vicky Lagoni Lagoni bor til dagligt i Ullerup øst for Skærbæk, og kunderne i Saltgade kan godt forvente en flot indrettet klinik, da hun oprindeligt er uddannet blomsterdekoratør. Efter 20 år med blomster, brugskunst og et arbejdsliv styret af faste og ofte lange arbejdstider, glæder hun sig til selv at have mere indflydelse på sin hverdag.

- At arbejde med blomster var et håndværk, og det er det også at være fodterapeut. Jeg laver og opbygger selv aflastende indlæg til patienterne, og jeg kan godt lide at opleve den lindring, det giver hos patienterne, siger Vicky Lagoni og forklarer, at hun i klinikken også vil have salg af sko og sandaler samt vejledning i af finde det rette fodtøj og tilpassede indlæg.

Fra 15. oktober rykker Lagoni Fodterapi ind i lokalerne i Saltgade, og planen er at åbne for kunderne mandag 25. oktober.

Uddannelse

Vicky Lagoni er uddannet statsautoriseret fodterapeut fra fodterapeutskolen i Randers i 2020.

I forbindelse med åbningen 25. oktober skal Lagoni Fodterapi til at opbygge et nyt online bookingsystem, så kunder fra det gamle system følger ikke med over i Lagoni Fodterapi, hvor der ifølge Vicky Lagoni vil være gode opstartstilbud.

Annonce
Esbjerg For abonnenter

Han blev headhuntet: Nu har direktør for lille sparekasse taget stor beslutning

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Sydjylland

Følg med her: Tæt ferietrafik på motorvejene

Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Bekymret nabomor efter gårsdagens dødsulykke: Folk kører for stærkt her

Sydjylland For abonnenter

Køreskole-elever har ventet i måneder på at komme til prøve, og kørelærere har holdt krisemøde: - Vi har undervurderet situationen, erkender Færdselsstyrelsen

Sydjylland

Slut med samfundskritisk sygdom og restriktioner - vi gør status: Sådan ramte covid-19 Syddanmark

Kolding

Forpagterpar stopper efter seks år: Hvem vil overtage restaurant ved stranden?

Esbjerg

Efter voldsomt overfald på gruppe: Mistænkte blev fundet med næsen i kokain

Tønder For abonnenter

En kendt far og onkel: Nu er Andreas selv på vej frem på håndboldbanen

Esbjerg For abonnenter

Fra frysehus på havnen til topstilling i 3F: Henning Overgaard fylder 50

Sydjylland

Følg med her: Tæt ferietrafik på motorvejene

Sydjylland

Podere lurede kvindes oplysninger ved coronatest og tilføjede hende som ven på Facebook

Erhverv

Det bliver ikke sagt med blomster: Derfor flygter blomsterhandlerne fra Interflora

VEJLE For abonnenter

Trængslen på Vejlefjordbroen runder vildt tal oven på coronaen: Vejdirektoratet kan ikke skrue på flere håndtag - løsningen kan få vejlensere til at se dobbelt

Erhverv For abonnenter

Mens andre får store ekstraregninger: Trefor-kunder kan forvente stabile priser på fjernvarmen

Vejen

Diskussionen om børnecenter løb løbsk: Winnie endte med at melde sig ud af skolebestyrelse i ren frustration

Annonce