Annonce
Esbjerg

Endnu et it-firma rykker ind i lufthavnsdomicil

Administrerende direktør i Det Faglige Hus, Brian Elsted Hansen, erkender, at Det Faglige Hus inden længe må ud at leje lokaler i takt med, at der kommer nye virksomheder ind i domicilet ved lufthavnen. Foto: Det Faglige Hus.
It-virksomheden C2IT flytter sin Esbjerg-afdeling med 15 ansatte til Esbjerg Business Park. Det er blot få måneder siden, at et andet it-firma, XPConsult etablerede sig i kontordomicilet, og der pågår forhandlinger med flere potentielle lejere inden for samme branche, oplyser Det Faglige Hus.

Esbjerg: Det Faglige Hus' store domicil ved Esbjerg Lufthavn, der i dag er omdøbt til Esbjerg Business Park, har fået endnu et it-firma som lejer.

Det drejer sig om C2IT, hvis 15 medarbejdere hidtil har haft til huse i et kontorhus i Edison Park ved siden af Nordlys' (tidligere Syd Energi, red.) kontorbygning i Kjersing, hvorfra man har leveret og supporteret it-løsninger til primært mellemstore virksomheder. Den nye lejer slutter sig til Aramark, Söderberg & Partners og XPConsult, der også for nuværende deler adresse med Det Faglige Hus.

Fra Det Faglige Hus' side er planen at få udlejet mindst halvdelen af den 8.500 kvadratmeter store ejendom, inden organisationen begynder at opføre et nyt og over dobbelt så stort kontorhus på Esbjerg Strand. Det Faglige Hus har i takt med udlejningen flyttet egne medarbejdere til andre adresser, og indtil nu er det lykkedes at få alle genplaceret i det tidligere Jobcenter på Darumvej og Falcks tidligere administrationsbygning. Desuden ejer Det Faglige Hus også den tidligere produktionsskole, Esbjerg Forberedende Erhvervsskole, på Darumvej 140.

Annonce

Rykker sammen

Den ny lejer får i Esbjerg Business Park råderet over 300 kvadratmeter kontorer samt fællesfaciliteter i form af mødelokaler, reception og kantine, og det betyder samtidig, at Det Faglige Hus' egne medarbejdere må rykke lidt tættere sammen på de nuværende fire adresser, indtil det nye kontorhus på Esbjerg Strand bliver bygget og er klar til indflytning.

Administrerende direktør i Det Faglige Hus, Brian Elsted Hansen, erkender dog også, at Det Faglige Hus inden længe må ud at leje lokaler, og den forudsigelse støtter erhvervsmægler René Madsen fra Nordicals, der står for udlejningen i Esbjerg Business Park.

- Kontordomicilet Esbjerg Business Park er skræddersyet til små og mellemstore IT-virksomheder, og lige nu er jeg i kontakt med yderligere to IT-virksomheder, som er interesserede. Den ene er en københavnsk hosting-operatør, som vil etablere en afdeling i Esbjerg. Denne type virksomheder vil der givetvis komme flere af i takt med, at opførelsen af det norske Bulk Infrastructures nye datacenter i Kjersing skrider frem, mener René Madsen.

C2IT har hjemsted i Kolding og har foruden Esbjerg afdelinger i Ballerup og Aarhus og om kort tid også i Aalborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Blikkenslager er blevet kistemager

Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

112

Brandvæsenet rykkede ud til kemikalieudslip med op til 5000 liter syreholdig væske: Der er ingen fare for miljøet

Annonce