Annonce
Livsstil

Endnu et padel-anlæg på vej i kommunen: Fabriksbygning skal rumme to baner plus crossfit-område

Det er denne fabriksbygning i Tarm, der skal rumme padel-baner og crossfit-område. Google Earth.
Teknik- og miljøudvalget har givet dispensation til indretning af padel-anlæg i den tidligere Vest Fiber-bygning i Industriparken 16. Der skal også være et område til crossfit.

TARM: Tarm Tennisklub var blandt de første tennisklubber i Vestjylland, der fik succes med padel-tennis, det eksplosivt voksende spil, som er en blanding af tennis og squash.

I øjeblikket er man ved at bygge endnu en udendørs bane i Tarm ved idrætscentret for at imødekomme behovet. Men nu er yderligere et par baner på vej - og denne gang indendørs baner, fortæller Per Østergaard fra Tarm Idrætscenter.

Tarm Idrætscenter, Tarm Tennisklub og Jeto Ejendomme - der er ejet af Tommy Kjær Bundgård, Panel Byg, og Jesper Sørensen Lely Center Tarm - havde til det seneste møde i teknik- og miljøudvalget søgt om dispensation til at drive et padel-anlæg og et crossfit-område i en industrihal i Industriparken 16; den fik de i tre år.

Annonce

Bygningen, der tidligere husede Vester Fiber, ejes af Jeto Ejendomme. De to vil dog ikke de første år kunne anvende industrihallen, der er på 1000 kvadratmeter. Derfor vil Tarm Idrætscenter kunne leje sig ind og etablere padel-baner og crossfit-aktiviteter.

Enormt populært

- Padel-tennis er blevet enormt populært, og tennisklubbens bane har været udlejet hele vinteren. Vi vil også gerne kunne tilbyde spillerne at komme inden døre, i stedet for at de måske tager andet steds hen for at spille under tag, så fabriksbygningen er helt ideel, siger Per Østergaard.


Padel-tennis er blevet enormt populært, og tennisklubbens bane har været udlejet hele vinteren. Vi vil også gerne kunne tilbyde spillerne at komme inden døre, i stedet for at de måske tager andet steds hen for at spille under tag, så fabriksbygningen er helt ideel.

Per Østergaard, Tarm Idrætscenter.


Efter kommunens godkendelse kan ejerne begynde at indrette fabrikshallen til sportsformål. Per Østergaard mener, at banerne kan stå klar til efteråret.

- Interessen for padel-tennis er virkelig vokset utroligt meget. Det er jo også en sport for alle - om du er 14 eller 18 eller 65, betyder ikke noget; alle får noget ud af det, uanset, hvor øvet du er, siger han.

Andre padel-projekter er i støbeskeen i den sydlige del af kommunen.

For kort tid siden blev det offentliggjort, at et kæmpe padel-anlæg, Skjern Padel Arena, er på vej i Skjern. Arenaen bliver på 1900 kvadratmeter og kommer til at bestå af fem doublebaner og en singlebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Endelig liv i posthuset igen: Brødre er klar med ny restaurant

Annonce